Μόσιαλος: ΔΕΝ θα δώσουμε μονοκλωνικά αντισώματα σε αυτούς που αρνούνται να εμβολιαστούν (Βίντεο)

Η συζήτηση για τα μονοκλωνικά αντισώματα που χρησιμοποιούνται και για πρόληψη κατά του κορωνοϊού επανέρχεται στη χώρα μας και πλέον ξεκινούν οι “ειδικοί” να τα βάζουν στο κάδρο αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι εναλλακτικό σενάριο καθώς στόχος και εμμονή είναι τα εμβόλια, με αποτέλεσμα κάποιοι να παίζουν τον “Θεό” κρίνοντας αυτοί τι θα δοθεί και τι όχι.

Ακόμα όμως και αυτό το πολύτιμο εργαλείο, για το οποίο ο καθ. Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, διατρανώνει ήδη από το 2020 ότι μειώνει την πιθανότητα νοσηλείας κατά 70%-85%, στην κυβέρνηση το μετατρέπουν σε «όπλο» κατά των ανεμβολίαστων!

Τελικά το κράτος που πληρώνεται από τους φόρους των πολιτών έχουν κάποιοι αναλάβει να το διαχειρίζονται όπως θέλουν;

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του καθηγητή του LSE και εκπροσώπου της ελληνικής κυβέρνησης για την πανδημία στα ξένα φόρα, Ηλία Μόσιαλου.

Μιλώντας στον «αέρα» του ΣΚΑΙ, ο ίδιος με ιδιαίτερα προκλητικό ύφος τόνισε πως τα μονοκλωνικά αντισώματα που θα προμηθευτεί η χώρα μας δεν θα χορηγούνται σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό παρά το ότι έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν!

Πρόκειται για ακόμη μία δήλωση που καταδεικνύει την μανία με την οποία το κράτος θέλει να εμβολιάσει όσους περισσότερους πολίτες μπορεί!

«Θα πρέπει να τα δώσουμε όχι σε αυτούς που αρνούνται να εμβολιαστούν, γιατί υπάρχει εναλλακτική λύση και είναι και εξαιρετικά φθηνή, Θα δωθούν στους ευάλωτους που δεν τους έχει πιάσει το εμβόλιο, δηλαδή τους ανοσοκατεσταλμένους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου και που δεν τους έχει πιάσει. Σε πολύ ηλικιωμένους που δεν τους έπιασε το εμβόλιο και πρέπει να τους προστατεύσουμε. Δεν θα δώσουμε μονοκλωνικό σε έναν 35άρη που μπορεί να κάνει το εμβόλιο. Δεν μπορεί να γίνει εκτεταμένη χρήση με τις μικρές ποσότητες που θα πάρουμε».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Εχει Ελληνοποιησει το ονομα του
«Ελάιας Μόσια – Elias Mossia»

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/120627/tyhaio-eseis-ti-nomizete

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications