Χρυσόστομος Κύπρου για εμβόλιο: Όποιος δεν θέλει να το κάνει ας πεθάνει

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’, μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση έστειλε για ακόμα μια φορά το μήνυμα υπέρ των εμβολίων, τονίζοντας ότι θα τιμωρηθούν με αποκοπή μισθού και θα καθαιρεθούν αν χρειαστεί, όσοι ιερείς λένε… «ψέματα» κατά αυτών.

«Ήδη έδωσα εντολή στον Αρχιγραμματέα της Συνόδου, όσες καταγγελίες έχουμε να τις διερευνήσει σήμερα να τους πάρει τηλέφωνο και για τελευταία φορά αν επιθυμούν να διαψεύσουν και να αλλάξουν άποψη να ζητήσουν συγνώμη από τη Σύνοδο και από τον κόσμο που παραπλάνησαν μέσω των στα ΜΜΕ να πουν ότι αλλάζουν γνώμη.

Όταν ζητούν συγνώμη η εκκλησία συγχωρεί, αν μείνουν στα ίδια στο τέλος του μηνός δεν πρόκειται να πάρουν τον μισθό τους. Η Σύνοδος ήταν ξεκάθαρη προχθές, όποιος παραβαίνει την εντολή της συνόδου θα τιμωρηθεί, θα τους κοπεί ο μισθός και αυτό ισχύει για όλους περιλαμβανομένου και εμένα», ανέφερε ο Κύπρου Χρυσόστομος.

«Ο καθένας για τον εαυτό του να κάνει ότι θέλει.

Τους άλλους να μην παραπλανεί και να μην διδάσκει διαφορετικά απ’ ότι η Σύνοδος. Αν δεν θέλει να εμβολιαστεί, ας μην εμβολιαστεί. Θέλει να πεθάνει, ας πεθάνει αλλά τους άλλους γιατί να τους παραπλανεί και να έχουμε θύματα», απάντησε ο Αρχιεπίσκοπος προειδοποιώντας ότι η Σύνοδος μπορεί να προχωρήσει και σε καθαίρεση ως μια μορφή τιμωρίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications