Κούβελας:Περιμένουμε ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ παρενέργειες από τα εμβόλια mRNA. 10πλάσια η πιθανότητα θρόμβωσης στους υγιείς– ΒΙΝΤΕΟ

Ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, που το τελευταίο διάστημα έχει μπει στο στόχαστρο για τις επιστημονικές του θέσεις, είχε προειδοποιήσει μήνες πριν για τις πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες που θα παρουσιάσουν τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA κατά του κορωνοϊού.

Και δεν αναφερόμαστε στους παροδικούς πυρετούς ή τα πρηξίματα στο σημείο του εμβολιασμού που εμφανίζονται μερικές ώρες μετά το «τσίμπημα».

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας, όπου σε αντίθεση με πανελλαδικής εμβέλειας μέσα μιλάει ΧΩΡΙΣ να τον ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ, ο κ. Κούβελας είχε επισημάνει τα εξής:

«Περιμένουμε αυτές τις ανεπιθύμητες (παρενέργειες) από τα εμβόλια, δεν είναι κάτι το εξωφρενικό. Ούτως ή άλλως είναι γνωστός πια και ο μηχανισμός με τον οποίον δίνουν τις ανεπιθύμητες (παρενέργειες) λόγω της ΑΚΙΔΑΣ που μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν γνωρίζαμε ότι είναι βλαπτική.

Μπορεί αυτό να συμβεί σε ΟΛΑ τα εμβόλια mRNA που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και τα 4, αυτά που είναι ιικού φορέα φαίνεται πως εκδηλώνουν σε πιο βραχύ χρόνο, πιο ΑΜΕΣΑ τις ανεπιθύμητες, αλλά και τα υπόλοιπα δηλαδή της Pfizer και της Moderna έχουν τη δυνατότητα να τις αναπτύσσουν ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ, οπότε τις περιμένουμε.

Θα επαναλάβω εδώ αυτό που λέω τόσο καιρό ότι τα εμβόλια αυτά, ακριβώς επειδή είναι πολύ καινούργια και δεν έχουμε κλινικές μελέτες που να εξασφαλίζουν και την ασφάλεια και την δραστικότητα, θα έπρεπε να τους συμπεριφερθούμε όπως σε όλα τα καινούργια φάρμακα δίνοντάς τα στους πληθυσμούς που τους επηρεάζει βαρύτερα ο κορωνοϊός».

«Ανοσία της αγέλης ΔΕΝ μπορεί να επιτευχθεί», είχε επισημάνει ο ίδιος σε άλλο σημείο, κρούοντας το καμπανάκι για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων ανάμεσα και σε εμβολιασμένους σε Βρετανία και Ισραήλ:

«Στο δε Ισραήλ έχουμε και άλλων τύπων επιδημίες ξαφνικά, ιών που δεν είχαν εμφανιστεί καλοκαίρι άλλες χρονιές. Αυτό είναι ανησυχητικό γιατί δεν ξέρουμε πως πυροδοτεί άλλα πράγματα γιατί είναι άγνωστα εμβόλια».

Αναφέρθηκε ακόμη σε 7πλάσια έως και 10πλάσια πιθανότητα θρόμβωσης στους υγιείς που εμβολιάζονται και που ο κορωνοϊός ΔΕΝ θα τους προκαλούσε σοβαρά προβλήματα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications