Κούβελας σε Η.Μόσιαλο: «Ποιος θα αγόραζε προϊόν που δημιουργήθηκε σε ένα τρίμηνο και θα του εμπιστευόταν τη ζωή του;»

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει (ξανά) τον σκεπτικισμό του για τα εμβόλια του κορωνοϊού, τα οποία δημιουργήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ.

«Ακόμα και μια εταιρία όπως η apple χρειάζεται ένα έτος για να στήσει μοντέλο βασισμένο 90% στο προηγούμενο. Αναρωτιέμαι ποιος θα αγόραζε προϊόν, δημιουργηθέν εκ του μηδενός, σε ένα τρίμηνο και θα έπρεπε να του εμπιστευτεί τη ζωή του!», γράφει χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε πως ο "καθηγητής" Πολιτικής της Υγείας (?) της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου (LSE) σχολη από μάσονους , Ηλίας Μόσιαλος, είχε επιτεθεί στους ανεμβολίαστους συγκρίνοντας το εμβόλιο με το iPhone 13.

Παράλληλα ο Δημήτρης Κούβελας, είχε κάνει και μια άλλη ενδιαφέρουσα ανάρτηση με την οποία σχολιάζει τη διαφορά μεταξύ «αντιεμβολιαστή», «εμβολιαστή» και «αντί-αντιεμβολιαστή».

«Εμβολιαστής: Οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται και εκτιμάει τα εμβόλια. Προσπαθεί στο να τα βελτιώνει συνέχεια, ώστε να γίνονται περισσότερο αποτελεσματικά, ασφαλή, εύχρηστα και προσιτά σε όλους, όσους τα χρειάζονται.

Αντιεμβολιαστής: Οποιοσδήποτε στρέφεται εναντίον των εμβολίων, εξ ορισμού και χωρίς δυνατότητα αλλαγής αντίληψης.

Αντί- αντιεμβολιαστής: Οποιοσδήποτε, ΥΠΕΡ των εμβολίων, εξ ορισμού και χωρίς δυνατότητα αλλαγής αντίληψης που θα ψέκαζε τον κόσμο με οτιδήποτε έγραφε στην ετικέτα εμβόλιο!».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications