Καπραβέλος: «Οι γιατροί που εγείρουν επιστημονικές αντιρρήσεις για τα εμβόλια αποτελούν δημόσιο κίνδυνο»

Επίθεση σε γιατρούς και πολίτες που διαφωνούν στον μαζικό εμβολιασμό και στην υποχρεωτική μασκοφορία έκανε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου.

Ο Ν.Καπραβέλος αποκάλεσε ως «δημόσιο κίνδυνο» τους γιατρούς που εγείρουν επιστημονικές αντιρρήσεις σε σχέση με το εμβόλιο, ενώ πρόσθεσε πως αυτή η συμπεριφορά «υπονομεύει τη Δημόσια Υγεία».

Παράλληλα ζήτησε να υπάρχει λογοκρισία και στις απόψεις που εκφράζουν οι επιστήμονες: «Αν δεν θέλουμε να ζήσουμε πάλι τις εφιαλτικές στιγμές του Νοεμβρίου και το Οκτωβρίου του ’20, αν δεν θέλουμε να πάρουμε οριζόντια μέτρα περιορισμού της κινητικότητας θα πρέπει να γίνει μια πολύ μεγάλη αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων και αυτά τα φαινόμενα και οι απόψεις οι επικίνδυνες που υπάρχουν να περιχαρακωθούν και να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση ώστε ναι μεν στη δημοκρατία μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει αλλά δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Διότι αυτό που γίνεται με την υπονόμευση γιατί έτσι τη βλέπω εγώ, των βασικών υγειονομικών κανόνων θα μας οδηγήσει σε έκρηξη της πανδημίας και σε περιορισμό της ανθρώπινης δραστηριότητας. Πρέπει τώρα να ληφθούν μέτρα. Ο Οκτώβρης θα είναι ένα μήνας καθοριστικός για το τι θα συμβεί τον Νοέμβρη».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications