Εμβολιαστική προπαγάνδα σε ζωντανή μετάδοση με το χούφταλο που έχουν δήθεν  πρόεδρο  Αμερικής

Ο Εβδομηνταοκτάχρονος που χέζεται πανω του και με άνοια υποτίθεται έκανε την ενισχυτική δόση του εμβολίου σε ζωντανή μετάδοση στον Λευκό οίκο λίγες ημέρες αφότου ο FED είχε εγκρίνει την τρίτη δόση για τους άνω των 65 ετών, πολίτες.

Ο Τζό Μπάιντεν μάλιστα αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο ίδιος έχει προ πολλού ξεπεράσει το όριο των 65 ετών. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε κάνει τις πρώτες δυο δόσεις τον Ιανουάριο όταν και ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Ασφαλώς δεν θα μπορούσε ο πρόεδρος Μπάιντεν να παραλείψει να κάνει και την σχετική εμβολιαστική προπαγάνδα. « Είναι απαραίτητο να εμβολιαστούμε όλοι για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας», δήλωσε.

Με ποιόν τρόπο πάντως θα χτιστεί το περιβόητο τείχος ανοσίας δεν μας το εξήγησε ο Αμερικανός πρόεδρος. Μάλλον δύσκολο να γίνει αυτό αφού και σε χώρες που ο εμβολιασμός έχει φτάσει τα πρωτοφανή ποσοστά του 85% τα λεγόμενα κρούσματα παραμένουν υψηλά.

Να σημειωθεί ότι στην Αμερική περίπου το 1/3 του γενικού πληθυσμού αρνείται να εμβολιαστεί. Με πρώτους και καλύτερους τους λευκούς πατριώτες Αμερικανούς των μεσοδυτικών πολιτειών και του Νότου.

Επιπλέον σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα μερικές δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανών θεωρούν τον Τζό Μπάιντεν ψεύτικο πρόεδρο.Ας μη ξεχνάμε πως το δίδυμο Μπάιντεν - Φαούτσι ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα μέτρα που πήραν οι περισσότερες χώρες του κόσμου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications