Διακήρυξη επιστημόνων: «Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» – Πάνω από 4.500 υπογραφές και ανεβαίνουν

Επιστήμονες και γιατροί από όλον τον πλανήτη!!! Μήπως τελικά το 90% των επιστημόνων ΔΕΝ είναι υπέρ των μέτρων και των εμβολίων που επιβάλλονται αλλά μια χούφτα ψευδό-ειδικοι άναρχο-πράκτορες της Mossad που έχουν βγει και από μασονικές σχόλες όπως ένας που γυρίζει στα κανάλια τους και τον εμφανίζουν ως καθηγητή ενώ δεν ειναι τίποτα πουθενα δεν ηταν καθηγητής, άπλα απο μασονικη σχολή τον εβαλαν σε μια θέση σε μασονικη οργάνωση που ονομάζουν "οργάνισμο" ως συνήθως , άσε που παίζει να ειναι Εβραίος επειδή εμφανιζόταν με εβραϊκό όνομα παλιότερα, πως γίνεται όλοι τους να έχουν σχέση με ιουδαίους (τους αληθινούς αυτούς που έκαναν και γενοκτονίες ιστορικά του original Ευρωπαϊκού λευκού γένους) , και με αληθινές εγκληματικές οργανώσεις τους?

Διεθνής ομάδα γιατρών και επιστημόνων υπέγραψε δήλωση την περασμένη Παρασκευή κατηγορώντας τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για τον COVID-19 για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», επειδή, όπως ισχυρίζονται, αποτρέπουν την πρόληψη της χρήσης σημαντικών θεραπειών για την σωτηρία των ασθενών τους.

Από το πρωί της Δευτέρας, η Διακήρυξη γιατρών είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 4.600 υπογραφές. Οι υπογράφοντες κατηγορούν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής ότι επέβαλαν μια στρατηγική θεραπείας «για όλους», με αποτέλεσμα την «άσκοπη ασθένεια και θάνατο» και όχι «την υποστήριξη των θεμελιωδών εννοιών της εξατομικευμένης θεραπείας».

Σύμφωνα με το Global COVID Summit , η δήλωση συντάχθηκε από γιατρούς και επιστήμονες κατά την Σύνοδο Κορυφής για τον COVID στην Ρώμη. Οι υπογράφοντες είναι επαγγελματίες, πολλοί από τους οποίους μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά COVID .

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον COVID αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Παρόλο που οι υπογράφοντες την δήλωση διαφέρουν ως προς τις ειδικότητές τους, τις φιλοσοφίες θεραπείας και τις ιατρικές τους απόψεις, έχουν ξεσηκωθεί για να πάρουν μια συλλογική θέση ενάντια στα αυταρχικά μέτρα εταιρειών, ιατρικών ενώσεων και κυβερνήσεων και των αντίστοιχων οργανισμών τους. Ο στόχος της δήλωσης είναι να ανακτήσουν τον ηγετικό τους ρόλο στην αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας».

Σύζυγος 42χρονης που κατέληξε σε νοσοκομείο: «Έπαθε ενδονοσοκομειακή λοίμωξη» – ΜΜΕ: «Πέθανε από κορωνοϊό» διασπορά ψευδών ειδήσεων από τα κανάλια τους ακριβώς ότι κάνουν οι ιουδαϊκές ιστοσελίδες που οι μάζες έχουν άγνοια ότι ειναι ιουδαϊκές όπως άγνοια έχουν σε πληθώρα θεμάτων γιατί άπλα δεν σκέφτονται με λογική απο τα γεγονότα και από τα φαινόμενα :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications