Eμπιστοσύνη στην δημόσια υγεία: Αριάδνη Γερασιμίδου: «Έχω καρκίνο και δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ»

Η δημοσιογράφος περιγράφει στο βίντεό της με τίτλο «Το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου» ότι οι γιατροί την ενημέρωσαν πώς δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει: «Δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ» αναφέρει στην συγκλονιστική εξομολόγησή της η δημοσιογράφος που ασχολήθηκε εκτενώς με την αυτοκίνηση.

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο» αναφέρει στο βίντεο της και συνεχίζει:

«Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει» περιγράφει η δημοσιογράφος.

Όπως αναφέρει η Αριάδνη Γερασιμίδου, υπήρχε λανθασμένη διάγνωση των γιατρών και καθυστέρηση ενώ την ίδια στιγμή ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις στο σώμα της. Καλεί μάλιστα όσους την ακούν να λαμβάνουν και δεύτερη γνώμη από τους γιατρούς: «Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

Μα αυτό ειναι "ψευδείς ειδήσεις" (έτσι λένε αναρχο-troll ) που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία.... Μα πως έγινε οι γιατροί να κάνουν λάθος? "να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη" δεν έχεις εμπιστοσύνη σε όλους τους Γιατρούς που τους έχει γίνει τεστ πρώτα πριν γίνουν γιατροί αν ειναι άνθρωποι???? , και οχι σαν το κομμουνιστικό μόρφωμα που παριστάνει τον Γιατρό και έβγαλα το οξυγόνο σε κάποια πρόσφατα επειδή δεν έκανε το μπόλιασμα , για φαντάσου έχουν μπει Γιατροί κτήνη για το κάλο σας, σίγουρα θα ειναι και μέλος σε άναρχο-σατανικές σελίδες αφού είπε ότι ο θεός ειναι κομμουνιστής στην θεία, τον Μπαφομέτ εννοούσε αφού αυτός ειναι ο θεός των άναρχο-κομμουνιστών και ο λεγόμενος Γιαχβέ και θα του έχουν πει ότι όσους περισσοτέρους στείλει στον άλλο κόσμο τόσες παρθένες θα έχει στον παράδεισο όπως έλεγαν στα αλλα δίποδα τους,τους τζιχαντιστές, ο κομμουνισμός ειναι κατι σαν θρησκεία του σατανά όπως ξέρετε το κακό, άπλα έχουν μαζέψει όλα τα goim του Γιαχβέ μαλιστα μια εποχη τα εντόπιζαν και στα σχολεία μεσώ ΚΚΕ-ΚΝΕ γιατι δεν ηξεραν ποιοι ειναι τεκνά του κακού με δαιμονικα πνέυματα θεωρίες συνωμοσίας και αυτό!.....

Ο άλλος που εχει βγει από μασονικη σχολή εμφανίζεται ως ειδικός και ως καθηγητής στα καναλια τους ενώ το μονο που κανει ειναι να λέει αυτά που λενε οι συμμορίτες της γνωστής φυλης που εκπαιδεύουν αυτα τα goim (ακριβώς με το ίδιο τρόπο που εκπαιδεύεις ζώα) να λένε τα δικά τους, ειδικά αν μπεις σε άναρχο-σελίδες ένας συμμορίτης της γνωστής φυλής καθοδηγεί με ηλιθιότητες ορδές άναρχο-goim με δείκτη νοημοσύνης λυσσασμένου σκύλου, να γιατι τα ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια, χωρίς αυτα τα μοχθηρα goim του Γιαχβε που νομίζουν ότι ειναι άνθρωποι δεν μπορουν να κανουν τίποτα , (μάλιστα πρόσφατα βρεθηκαν πληροφορίες απο αρχαίους που επιβεβαιώνουν αυτά που έχουν γίνει φανερά εδώ και πολύ απο την ζωώδες συμπεριφορά πολλών, ότι πολλοι ουδεμιά διάφορα έχουν με τα ζώα αφού το πνεύμα τους ηταν σε ζώα στην προηγούμενη ζωή τους αυτά έλεγαν και οι αρχαίοι )τελικά οποιος ψάχνει την γνώση ερχεται απο μονή της αφού ειναι ανάμνηση, όπως έλεγε ο Πλάτωνας ούτε καν χρειάζεται να διαβάζεις βιβλία, (βεβαία αν ήσουν ζώο σε προηγούμενες ζωές σου δεν θα έχεις καμιά γνώση και άπλα θα ξέρεις ότι σου έμαθαν οι συμμορίτες απο τα σχολεια τους ΜΜΕ κτλ,δηλαδή ουδεμιά σχέση με την πραγματικότητα ακόμα και η πρόσφατη ιστορία που λένε ειναι ψεύτικη ) ...Αριάδνη αν ήσουν πάντως απο φυλές του Γιαχβέ (τι ειναι αυτό?) θα σε είχαν σώσει οι "εξαιρετικοί Γιατροί ".. ....

Τροποποίηση του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα από τους γνωστούς συμμορίτες με τις γνώστες ασυναρτησίες που διακατέχει την φυλή τους , οι οποίοι προ ετών κυνήγησαν με λυσσά Γιατρό και στην Ελλάδα που έλεγε για τον Καρκίνο, μαντέψτε τι έλεγε και γιατί το κυνήγησαν όπως έχουν κάνει σε τόσους άλλους στο εξωτερικό επι δεκαετίες,εμπιστοσύνη στον παγκόσμιο οργανισμό "υγείας" που ίδρυσαν οι ίδιοι το 1945 για να ελέγχουν την ιατρική και να αποκρύψουν αυτό που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες ενώ ακούν καθε μέρα μασονικές λέξεις ταμπέλες για "κακούς ρατσιστές" και "φασίστες" το γιατί ηταν "ρατσιστές " (με τα δικά τους) ούτε καν έχουν αναρωτηθεί και ούτε καν μπορούν να διανοηθούν την συνωμοσία κάτω από την μύτη τους και οχι την θεωρία..ΥΓ: ο καρκίνος δεν ηταν αρκετός για να κάνουν μείωση πληθυσμού και να μείνουν μονο τα ζωα στην Γη που ελέγχονται εύκολα ως δούλοι τους...

Post A Comment:

2 comments

Γιώργοςείπε...

Εσύ εμμένεις να αναφέρεσαι στον Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης. Ξέρεις άραγε τί σημαίνει η λέξη "Γιαχβέ"; Θα σου πω εγώ, σημαίνει "Κύριος"! Και στην ΠΔ όταν οι Ισραηλίτες αναφέρονταν στον Γιαχβέ , αναφέρονταν στον Κύριο Ιησού Χριστό. Άρα, ο Γιαχβέ και ο Ιησούς είναι το ίδιο κι αυτό πρόσωπο! Εσύ αναφέρεσαι με ειρωνική διάθεση , αλλά προσβάλλεις τον Υιό και Λόγο του Θεού! Συμμορφώσου!

atomείπε...

Αν δεν καταργηθεί αυτη η ανοησία που έχετε για θρησκεία δεν θα ξυπνήστε πότε στην Γη !!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications