Ανεμβολίαστη πολίτης: Γιατί βγάζετε εμένα και όχι τους επιστήμονες?

Συχνά-πυκνά στα ΜΜΕ, καλούν μητέρες ή γενικά πολίτες χαμένους στο διάστημα κατα προτίμηση εκ του πονηρού, να αντιμετωπίσουν γιατρούς γυρολόγους,δεν καλούν γιατρούς που δεν λένε τα δικά τους, καλούν πολίτες ώστε να δείχνουν ότι οι όλοι οι σκεπτόμενοι ειναι άσχετοι,(σήμερα βέβαια δεν πέτυχαν και τοσο άσχετη ).

Συνήθως αυτό που ακούνε είναι ειρωνείες, σχόλια τύπου μην διαβάζετε το ιντερνέτ (βλέπετε μόνο τηλεόραση Να διαβάζετε μονο δίκες τους τυπου Μηχανή Του χρόνου πρωτο θέμα κτλ), και χαρακτηρισμούς όπως αρνητές κτλ.

Αυτή την φορά όμως μία μητέρα τους μίλησε στα ίσια:

«Γιατί βγάζετε στο παράθυρο μία μητέρα και δεν βγάζετε κάποιους από τους διακεκριμένους επιστήμονες, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Γάκη, τον κ. Φαρσαλινό να σας λύσουν τις απορίες.

Μιλούν από την πρώτη στιγμή με αριθμούς και με μελέτες.

Καταλαβαίνουμε πολύ καλά για ποιον λόγο μας καλείτε: Για να κουνήσετε ειρωνικά το κεφάλι, κλείνοντας την σύνδεση ή κόβοντας τον συνάδελφο στον «αέρα», όπως ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ πολλές φορές».

Λίγο πριν η Μένη Καρυώτη, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή. Η κ. Καρυώτη είχε τονίσει πως αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου.

«Όχι δεν το εμβολίασα το παιδί μου και δεν πρόκειται. Δεν πήρε έγκριση το εμβόλιο για τα παιδιά κάτω των 16. Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά» σημείωσε.

Ο κ. Βασιλακόπουλος την ρώτησε εάν εμβολιάστηκε κι εκείνη τότε αποκάλυψε τα «πιστεύω» της.
«Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;» ανέφερε η κ. Καρυώτη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications