21χρονος αθλητής νοσηλεύεται με μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό: «Είμαστε σαν πειραματόζωα - Υπάρχουν παρενέργειες»!

Την περιπέτεια που περνάει μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού περιέγραψε ο 21χρονος φοιτητής αθλητής John Stokes, ο οποίος σε βίντεο που δημοσίευσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως έχει μυοκαρδίτιδα.

Ο J.Stokes είναι αθλητής στο Tennessee State University και το βίντεο του που είχε δημοσιευθεί στο TikTok είχε λάβει 4.5 εκατομμύρια κλικ προτού αφαιρεθεί από την πλατφόρμα.

Να σημειώσουμε πως η μυοκαρδίτιδα δεν είναι και τόσο σπάνια σε νέους άνδρες που εμβολιάζονται με mRNA εμβόλια, παρόλα αυτά οι «ειδικοί» επιμένουν πως η μυοκαρδίτιδα δεν είναι και κάτι σοβαρό.

Η ιστορία του 21χρονου αθλητή έρχεται για να τους διαψεύσει.

Μεταξύ άλλων αναφέρει στο βίντεο:

«Βρίσκομαι στο νοσοκομείο αυτή την στιγμή με καρδιολογικές επιπλοκές από το εμβόλιο για τον covid-19 και θέλω να ενημερώσω όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ για τους κινδύνους απ’ την λήψη του εμβολίου για τους οποίους εύχομαι κάποιος να μου είχε πει.

Είμαι φοιτητής – αθλητής χωρίς προηγούμενα προβλήματα υγείας και έκανα τη 2η δόση του εμβολίου για τον covid.

Διαγνώστηκα με μυοκαρδίτιδα και μου είπαν ότι πιθανότατα δεν θα μπορέσω να παίξω στην τελευταία μου σεζόν τώρα.

Είναι μια παρενέργεια από το εμβόλιο του covid και στην πραγματικότητα δεν αναφέρεται ούτε συζητιέται και είναι ένα σοβαρό ζήτημα για το οποίο θα έπρεπε όλοι να είμαστε ενήμεροι πριν πάρουμε αυτήν την απόφαση.

Δεν είναι σωστό οι άνθρωποι να εξαναγκάζονται να κάνουν το εμβόλιο επειδή υπάρχουν πραγματικές παρενέργειες, όπως αυτή, που θα μπορούσαν να σας συμβούν και σε εσάς.

Όλοι θα έπρεπε να ενημερωθούν για τις παρενέργειες και κανείς δεν θα έπρεπε να εξαναγκάζεται να λάβει κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτό που μου έχει συμβεί. Και κανείς δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του.

Πρόκειται, κατά κάποιον τρόπο, για αχαρτογράφητα εδάφη!

Είμαστε ουσιαστικά σαν πειραματόζωα για το εμβόλιο!».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications