Τράγκας: «Να κάτσουν στο σκαμνί όσοι απομάκρυναν πυροσβέστες από ΕΜΑΚ λόγω εμβολίων! Να παραιτηθεί ο Χαρδαλιάς!»

"Πρόκειται για κακούργημα! Μέχρι στιγμής έχουν καεί δεκάδες σπίτια μόνο στην Βαρυμπόμπη. Ολόκληρη η Ελλάς είναι στις φλόγες και οι Έλληνες πολίτες ψάχνουν για πυροσβεστικές δυνάμεις. Λογικά θα πρέπει να έχει παραιτηθεί ο κ. Χαρδαλιάς μέχρι το βράδυ!

Επίσης θα πρέπει να έχουν υποβάλλει παραιτήσεις όσοι έθεσαν πυροσβέστες ή άνδρες της ΕΜΑΚ σε διαθεσιμότητα οι οποίοι δεν είχαν κάνει το εμβόλιο. Πρόκειται για ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα.

Ολόκληρα τμήματα του πληθυσμού, έμειναν χωρίς πυροσβεστικές δυνάμεις και εναέρια μέσα. Είτε φταίνε τα εμβόλια, είτε η μη ενοικίαση πυροσβεστικών αεροσκαφών εγκαίρως, οι άνθρωποι αυτοί μαζί με τον Χαρδαλιά πρέπει να κάτσουν στο σκαμνί."

Τα σπίτια καίγονται ο Πρωθυπουργός τις... βουτιές του

Εδώ φωτιά, εκεί φωτιά, που είναι ο Πρωθυπουργός; Εδώ και αρκετά 24ωρα ο κόσμος αναρωτιέται αν υπάρχει προστασία του πολίτη ή εναέρια πυροσβεστικά μέσα ή τέλος πάντων κάποιος υπεύθυνος στο Μαξίμου. Τα σπίτια καίγονται... όμορφα στην Βαρυμπόμπη, οι κάτοικοι δεν ξέρουν πως να σώσουν τις περιουσίες του, αλλά το μόνο που κάνει ο σημερινός Πρωθυπουργός, είναι να συνεχίζει τις διακοπές του.

Ποτέ δεν τον ενδιέφεραν τα καθημερινά προβλήματα του λαού. Κακά τα ψέματα, με τη συμπεριφορά του και την αδιαφορία του, καθίσταται ο πλέον ανίκανος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications