Οι ελληνόφωνοι  έριξαν τον λογαριασμό του Βελόπουλου στο Twitter !

Τι γράφουν τυπικοί νεοελληνες που ακόμα και αυτοί αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι κατι δεν πάει καλα: Έχει παραγίνει η κατάσταση με την λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πλέον, μετά την περίπτωση Τραμπ, δεν έχουν τον οποιονδήποτε ενδοιασμό να παρεμβαίνουν στις δημοκρατικές διαδικασίες μίας χώρας.

Γιατί όταν εξαφανίζεται ο προσωπικός λογαριασμός ή ο επίσημος λογαριασμός ενός εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, ενός εκλεγμένου κοινοβουλευτικού αρχηγού ή ενός εκλεγμένου βουλευτή, τότε δεν μιλάμε για μία απλή μορφή λογοκρισίας, αλλά παρέμβαση στην ίδια την Δημοκρατία.

Και στην ελληνική δημοκρατία, ο μοναδικός θεσμός που μπορεί να απαγορεύσει την ελευθερία της έκφρασης, είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Όχι κάποια πολυεθνική. Αυτό λοιπόν θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τους, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος. Γιατί το θέμα δεν είναι η λογοκρισία στον Βελόπουλο ή τον Τραμπ. Το θέμα είναι η παρέμβαση μίας πολυεθνικής σε μια Δημοκρατία. Εάν κάποιοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την σοβαρότητα αυτής της κατάστασης, θα την βρουν σύντομα μπροστά τους.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για το θέμα:
Για την πρωτοφανή λογοκρισία του Twitter κατά της Ελληνικής Λύσης
Δυστυχώς, μια ημέρα εορτής για την Ορθοδοξία, η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Βελόπουλος, δέχονται επίθεση. Την ίδια στιγμή ο ακόμα και ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν διατηρεί λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο ανενόχλητος, το Twitter ανέστειλε την λειτουργία του λογαριασμού των ανακοινώσεων της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της, Κυριάκου Βελόπουλου.

Φαίνεται ότι οι πρόσφατες αποκαλύψεις της Ελληνικής Λύσης για τις ανεμογεννήτριες και την απάτη των ΑΠΕ, τις πυρκαγιές, τους παράνομους μετανάστες αλλά και η συνεχής αναφορά μας σε θέματα που το σύστημα προσπαθεί επιμελώς να αποκρύπτει, ενόχλησαν.

Δεν το βάζουμε κάτω. Τα social media (όπως Facebook, YouTube) τα έχουμε καταγγείλει κι από τη βουλή, καθώς χρόνια τώρα λειτουργούν αντιδημοκρατικά και με ιδεολογικά φίλτρα. Δεν μας φαίνεται περίεργο που για άλλη μια φορά μας “χτυπούν”. Με τέτοιες επιθέσεις όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Τι είχε προηγηθεί μεταξώ άλλων επειδή βλέπουμε και καταλαβαίνουμε αυτα που δεν βλέπουν ούτε καταλαβαίνουν οι πολλοι όπως και τους άναρχο-συμμορίτες μονο απο τα υποκριτικά σχόλια τους επειδή ξεχειλίζουν υποκρισία και βγάζουν κατι το κακό, η σατανικό οπως ξέρετε το κακό , οχι ότι έχουμε ιδιαίτερη εκτίμηση στο Βελόπουλο,lifo 23.6.2021 | 14:08:

lifo την ίδια μέρα 23.6.2021 | 20:59 βάζουν post απο τα Ellinika Hoaxes σαν ασχετοί μεταξύ τους ότι ο Βελόπουλος πουλά «αλοιφή αδυνατίσματος» με παραπλανητικές φωτογραφίες λες και ειναι ο πρώτος η ο τελευταίος άπλα για να τον συκοφαντήσουν επειδή είπε για την " αγαπημένη" τους :

Συγνωμη οι ίδιοι δεν είστε στην Lifo και στα Ellinika Hoaxes??? να λέτε και ευχαριστώ ελληνόφωνοι που έχετε κάνει έναν λαό εντελώς ηλίθιο που μεταξύ άλλων διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες σας ως αξιόπιστες πήγες και δηθεν ανεξάρτητες μεταξύ τους τι και αν σε αυτές εμφανίζονται οι ίδιοι άναρχο-συμμορίτες σας δήθεν ως αρθρογράφοι και ειδικοί επι πάντως ενώ απο τις δυο πρωτες γραμμές καταλαβαινεις τα σημιτικά κείμενα τους αφου καθοδιγουνται απο εσάς τα χρήσιμα goim σας έχουν τον ίδιο υποκριτικό ύφος γραφής και το ίδιο λεξιλόγιο...

Η άλλη έβριζε τον συμμορίτη σας στα Ellinika Hoaxes που τον βάλατε να βγάλει fake news ακόμη και φεκ , και στο προφίλ της έβαζε post από την Lifo σας για κακούς ναζι που εμφανίζεται ο ίδιος συμμορίτης, γελάνε και μάρμαρα του Παρθενώνα με τους Νεοέλληνες που ενώ σας κατηγορούν λενε τα ίδια με εσάς για κακούς ναζι φασίστες και νομιζουν ότι το 1945 κέρδισαν οι κάλοι, που να ψάξουν τώρα να μάθουν αληθινή ιστορία και πως ότι λέτε για ναζι φασίστες ισχύει το ακριβώς αντίθετο? ούτε καν τους ενδιαφέρει η αλήθεια και αναπαράγουν ότι τους λέτε ως δεδομένο. Αν είχαμε καταλάβει εξ αρχής ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μαζών ειναι εντελώς ηλίθιοι με πτυχία περιορισμένης νοημοσύνης και αντίληψης, δεν θα βάζαμε καν αληθινή ιστορία και δεν θα χρειαζόταν να βάζετε αναρχο-μασονους να συκοφαντούν την σελίδα αυτή όπως το 2016 ξέρετε εσεις!

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Ευχαριστουμε πολυ το τουιτερ που μας υποδεικνυει ποιον να εμπιστευτουμε σαν αληθινο.Ψηφιζουμε ΚΑΙ Βελοπουλο[και οσους τους κλεινουν αυτα τα φασιστοειδη γιουσουφακια της ΝΤΠ]

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications