Έξαλλος ο πρόεδρος της κοινότητας Αφιδνών: «Μόλις λήξει αυτή η κόλαση, θα κάνω μήνυση!» (video)

Παρανάλωμα του πυρός έχουν γίνει από χθες το βράδυ οι Αφίδνες με το μέτωπο της a/ να συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά του και τις αναζωπυρώσεις να υπενθυμίζουν ότι ο εφιάλτης δεν τελειώνει με τίποτα.

Εξοργισμένος, ο πρόεδρος της κοινότητας Αφιδνών, Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος καταγγέλλει έλλειψη οργάνωσης και μέσων, ενώ όπως προειδοποιεί θα προχωρήσει σε μήνυση: «Είναι χάλια, ανοργάνωτα και διαλυμένα τα πάντα. Είμαι έξαλλος, μόλις λήξει αυτή η κόλαση, θα κάνω μήνυση κατ’ αγνώστων και αν υπάρχει δικαιοσύνη, πιστεύω πως θα αποδοθούν ευθύνες» τόνισε και πρόσθεσε ότι κάνει εκκλήσεις για εναέρια μέσα αλλά δεν τον ακούει κανένας:

«Έχω ζητήσει επανειλημμένα εναέρια μέσα για να σβήσουν τη φωτιά στη χαράδρα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, θα περάσει η φωτιά και θα καούν 15 κατοικίες. Δεν υπάρχει υδροφόρα, επιχειρούν δέκα εθελοντές από χθες χωρίς νερό και παίρνουν νερό από τις πισίνες. Ένα ελικόπτερο μόνο πηγαινοέρχεται» τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας Αφιδνών και μίλησε για «ξεχαρβαλωμένο κράτος».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications