Λινού: «Να βάλουν μάσκες και να κάνουν τεστ και οι πλήρως εμβολιασμένοι - Κολλούν και μεταδίδουν τον ιό»!

To CDC έριξε τη «βόμβα» προ λίγων ημερών, καθώς ανακοίνωσε πως και οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί θα πρέπει να βάλουν μάσκα και να κάνουν τεστ, πλέον αυτή η άποψη ακούγεται και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα η επιδημιολόγος Αθηνά Λινού δήλωσε το πρωί της Τρίτης:

«Κολλούν και οι εμβολιασμένοι, νοσούν ήπια, αλλά και μεταδίδουν. Αν κάποιος εμβολιασμένος έχει βήχα, πονοκέφαλο, ένα μικρό πυρετό, ή συνάχι καλό θα είναι να κάνει τεστ για να μη συνεχίσει να μεταφέρει τον ιό. Στην Αμερική δίνεται οδηγία για χρήση μάσκας ακόμα και από εμβολιασμένους. Αυτό καλό θα ήταν να γίνει και στην χώρα μας.

Επίσης, στον τύπο των κλιματιστικών που έχουμε στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολη η μετάδοση του ιού, για αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε μάσκα πλήρως αν βρισκόμαστε σε κλιματιζόμενο χώρο αν είναι και άλλοι άνθρωποι σε αυτόν. Ο ιός αυτός μεταφέρεται πολύ εύκολα».

Στο ίδιος μήκος κύματος και η δρ Ελένη Ριζά είναι επιδημιολόγος, Υγιεινολόγος στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία ανέφερε πως και οι εμβολιασμένοι είναι σε κίνδυνο, μεταδίδουν την νόσο και πρέπει να φορέσουν μάσκα και να τηρούν τα μέτρα.

Εδώ βλέπουμε ψεκασμένη (αλλα αυτά ηταν θεωρίες συνωμοσίας επειδή έτσι της είπαν, και ακυρώνει τα ίδια τα μάτια της, άφου ο καθένας μπορούσε να το δει, πετάει ο Γάιδαρος? πετάει! επειδή το είπαν έγκυρες πήγες ) και μπολιασμένη από μικρη με εμβόλια δήθεν για την Ιλαρά κτλ κτλ, και ξανα μπολιασμένη για COVID νομίζοντας ότι θα πάρει πίσω την "ελευθεριά " από τους ίδιους που την " φυλάκισαν " , διαβάζει μονο "έγκυρες πήγες", και νομίζει ότι αυτοί που προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους και δεκάδες γενοκτονίες μέσω κομμουνισμού , αλλα στα σχολεία διδάσκουν τα ακριβώς αντίθετα, θέλουν το κάλο της :

...

Post A Comment:

1 comment

VASILIAείπε...

Mα και βέβαια! Γιατί τρελάθηκαν να ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ τον Πλανιτη?? Ακριβώς επειδή οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ! Τοσο απλό! Αυτός είναι ο σκοπός των Φαρμακεφτηκων, και των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ που σκοπό έχουν ΕΝΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΩΝ ΠΛΑΜΙΤΗ. ΟΝΕΙΡΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΩΜΕΝΟΥΝ ΛΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 1980!!, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΩΠΟΙΟΥΝ, ΑΓΝΩΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο σκοπός τους είναι να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΑΡΗ!! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ 2800 σκλάβους, και ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΟΥΝΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΟΥΝΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ :΅ΕΜΕΙΣ, ΞΕΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ, Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ, ΜΟΝΟΝ ΤΑ 7 της εκατοΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ, ΤΑ ΑΛΛΑ 93 της εκατό ΕΙΝΑΙ ΚΗΑΖΑΡΟΙ, ΔΗΛ. ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΠΑΣΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΕΤΑΝΙΑΗΟΥ GATES, MONON ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑΙΛΔΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΜΥΓΕΣ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications