Kαίγονται σπίτια σε Βαρυμπόμπη και Αδάμες –   Εκκενώνονται οι Θρακομακεδόνες (video)

Εφιαλτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Βαρυμπόμπη καθώς το πύρινο μέτωπο που εξελίσσεται σε τρεις εστίες έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου!

Αυτή την ώρα έχει στηθεί επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερα καθώς έχουν εγκλωβιστεί πολίτες, αστυνομικοί και πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έχει εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της Βαρυμπόμπης, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ η πυροσβεστική έχει δεχτεί πάνω από 14 κλήσεις για απεγκλωβισμούς σε διάσπαρτες περιοχές. Μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί τρία άτομα.

Στην καρδιά της Βαρυμπόμπης, στην κεντρική πλατεία, σπίτια έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ την ίδια στιγμή καίγονται τα πρώτα σπίτια στον οικισμό Αδάμες!

Στη ζωντανή σύνδεση του Open, στην πλατεία της Βαρυμπόμπης δεν φαινόταν να υπάρχει κανένα πυροσβεστικό όχημα παρά μόνο δυνάμεις της Αστυνομίας. Ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός δήλωσε απελπισμένος «Δεν υπάρχει κανένα πυροσβεστικό όχημα! Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας! Σημασία έχει να σωθούν οι ανθρώπινες ζωές και μέχρι στιγμές δεν είμαστε σίγουροι για το αν έχει εκκενωθεί πλήρως η περιοχή».

Την είδηση ότι οι φλόγες έφτασαν στην πλατεία Βαρυμπόμπης, έκανε γνωστή από νωρίς ο Δήμαρχος Αχαρνών, ο οποίος έκανε έκκληση για εκκένωση και καλούσε τον κόσμο και τους κατοίκους της περιοχής να απομακρυνθούν, προτού ακόμα τους ενημερώσει με SMS η Πολιτική Προστασία. Το μήνυμα που έφτασε με… καθυστέρηση από το 112 καλεί τους κατοίκους της Βαρυμπόμπης και του οικισμού Αδάμες να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να απομακρυνθούν.

Τα καθεστωτικά κανάλια τους μεταδίδουν βίντεο για να βλέπουν τα έργα τους οι ελληνόφωνοι και να τρώνε ποπ κορν:

Ενδεικτικά κάτι από τα παλιά άναρχο-troll με ψεύτικο όνομα και φώτο άσχετου μοντέλου από το εξωτερικό χλευάζει δυο ατόμα που έλεγαν ότι οι φωτιές δεν ειναι τυχαίες αλλα οργανωμένο σχέδιο (το screenshot ειναι απο την περίοδο της φωτιάς στο Μάτι ) με το χαρακτηριστικό ύφος ελληνόφωνων και άναρχο-συμμοριτών τους να υποτιμούν τους σκεπτόμενους 5 χρόνια τους έχει μάθει μονο από το υποκριτικό ύφος που σχολιάζουν δεν χρειάζεται καν να δεις τα προφίλ τους :

Αυτά και αλλα πολλά βλεπεις στο ίντερνετ απο το 2014 όσο οι μάζες διαβαζουν έγκυρες πήγες τους και τους πάτουν like ...Το 2020 διέγραψαν και την άναρχο-μασονικη σελίδα τους ελληνικός Βόθρος οπού ηταν μαζεμένοι όλοι, εκτός από το να λένε κατα της Χ.Α , χλεύαζαν και διάφορους ενοχλητικούς δημοσιά, και ότι έχει σχέση με πατριωτισμό ακόμη και σελιδα τύπου fun του Μέγα Αλεξάνδρου κατέβασαν απο το facebook (!) το οποίο facebook συνεργαζόταν με άναρχο-μασόνους πολύ πριν το κανουν επίσημα στα Ελληνικά Hoaxes, η φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έπαψε να υπάρχει, πλέον ειναι διακοσμητικός ο ρόλος της, από τότε που ο Σφακιανάκης άθελα του τα έβαλε με έναν ελληνόφωνο της γνωστης φυλης και μια σελίδα του στο facebook ονόματι Γέροντας Παστίτσιος ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications