Καθηγητής του ΔΠΘ Παύλου: «Το εμβόλιο είναι δολοφόνος - Θα αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό» (vid)

«Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται έχουν πιστέψει σε ένα ψέμα»

Συγκέντρωση στήριξης στους υγειονομικούς, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας από 1 Σεπτεμβρίου εφόσον δεν κάνουν το εμβόλιο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Αυγούστου έξω από το «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

O Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γεώργιος Παύλος, ο οποίος ήταν ο κύριος ομιλητής της συγκέντρωσης χαρακτήρισε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ως «βιολογικό όπλο» και ως «πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα», ενώ κάλεσε τους παρευρισκόμενους να μην επιτρέψουν να το κάνουν τα παιδιά τους, ειδάλλως όπως είπε «τα επόμενα χρόνια θα αρρωστήσουν με καρκίνους και με εγκεφαλικά».

«Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με εγκεφαλικά κλπ.

Είναι τόσο έξυπνα στημένο αυτό το παιχνίδι που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται.

Ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι δημόσια, και λέω ότι αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος.

Είναι βιολογικό όπλο, ένα πείραμα που γίνεται πάνω στην ανθρωπότητα και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει.

Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται έχουν πέσει σε μία παγίδα διότι έχουν πιστέψει σε ένα ψέμα.

Και μόνο το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να βάζεις στο σώμα σου ουσίες που δεν ξέρεις, αυτό από μόνο του συνιστά έγκλημα.

Δεν θα έπρεπε κανείς να το δέχεται. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στον άνθρωπο να κάνει πάνω στο σώμα του οτιδήποτε.

Θα πρέπει να φυλάξουμε το σώμα μας όπως φυλάμε τις εκκλησίες μας. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπουμε σε κανέναν γιατρό ή πολιτικό να αγγίζει το σώμα μας τόσο βάναυσα.

Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα όπου η δημογραφία έχει καταρρεύσει, έρχονται τα εμβόλια να αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό.

Είναι χειρότερο απ’ ότι συνέβη το 1940, απ’ ότι συνέβη με τις γενοκτονίες, τώρα το παθαίνει όλη η ανθρωπότητα. Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν. Θα πρέπει να δικαστούν κάποια στιγμή και να μπουν φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Παύλος.

Αφού κατάλαβε και αυτός που λέει και μερικά παραμυθία τους στο βίντεο, ότι κατι δεν πάει καλα με τα μπολιάσματα τα πράγματα ειναι πόλυ άσχημα, άφου έχουν φτάσει στο σημείο ακόμη και αυτοί που έχουν κάνει δεδομένα τα παραμυθία τους να βλέπουν ότι εδώ μονο με ιατρική και δήθεν πανούκλα δεν έχει να κάνει το όλο θέμα, και δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για το δεις, πόσο δεν όταν ξέρεις αληθινή ιστορία και γνωρίζεις τι κάνουν εδώ και 150 χρόνια, γιαυτό όλοι οι δηθεν ειδικοί έχουν στενές σχέσεις με τους γνωστούς συμμορίτες, εκτός αυτού μονο από την παράνοια πίσω από όλα αυτά και το εμφανές μίσος σε αντιφρονούντες καταλαβαινεις αμέσως ποιοι καθοδηγούν όλους αυτούς τους δήθεν ειδικούς ... ΥΓ: επειδή πολύ παραμύθι τρώνε όλοι : είστε σίγουροι ότι ειναι ίδια τα εμβόλια αυτά που κανουν στον λαό τους , σε σχέση με αυτα που κάνουν στον υπόλοιπο κόσμο?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications