Δικηγόρος: «Η ΕΕ έχει απαγορεύσει τον υποχρ. εμβολιασμό! Το ξέρει κανένας;;;» – video

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος υπερασπίζεται ανεμβολίαστους υγειονομικούς μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό» για το ζήτημα.

Σημείωσε, παρότι εμβολιασμένος, επειδή όμως είναι άνω των 60 και έχει υποκείμενα νοσήματα, εκπροσωπεί ανεμβολίαστους υγειονομικούς από τέσσερα νοσοκομεία, κάνοντας λόγο για τριψήφιο αριθμό, δίχως βέβαια να τον προσδιορίσει.

«Στόχος μου να προστατέψω τους πελάτες μου από την αναστολή εργασίας. Προσφύγουμε στο ΣτΕ με επιχείρημα ότι εφόσον τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας, και αφού δεν υπάρχουν στα νοσοκομεία κρούσματα από υγειονομικούς, το να μην επιλέξεις ηπιότερα μέσα και να καταφύγεις στην αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών, είναι παραβίαση του δικαιώματος εργασίας και παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας», υπογράμμισε.

«Παίρνεις μια νοσηλεύτρια μονογονεϊκής οικογένειας ή μια νοσηλεύτρια που φροντίζει δύο παιδιά και δύο γονείς κατάκοιτους, την θέτεις σε αναστολή, χωρίς αποδοχές, επ’ αόριστον; Ενώ μπορούσε να την θέσεις σε άλλη υπηρεσία όπως τους άνδρες της ΕΜΑΚ» πρόσθεσε.

Τόνισε δε ότι δεν υπάρχει ποσοστό για υπερμεταδοτικότητα από εργαζομένους νοσηλευτές στα νοσοκομεία, ενώ ανέφερε πώς ακόμα και τώρα υπάρχουν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα εμβολιαστικά κέντρα.

Παράλληλα, ο κ. Διαλυνάς ανέφερε ότι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού απαγορεύτηκε με την ψήφιση ενός κανονισμού της ΕΕ -ο οποίος είναι δεσμευτικός για την Ελλάδα- τον περασμένο Ιούνιο.

«Έχει ακουστεί», αρκέστηκε να πει μετά από κάποια δευτερόλεπτα ο ένας δημοσιογράφος. «Έχει ακουστεί»!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications