Φαρσαλινός-Κούβελας για τις απειλές: «Η σημερινή πλειοδοσία εκβιασμών δεν έχει προηγούμενο»

Φαρσαλινός:
«Πρέπει να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η πραγματικότητα ρίχνει τόσα “χαστούκια” στην πολιτική και επιστημονική “νομενκλατούρα”.

Σε εκείνους που παριστάνουν εδώ και καιρό τους προφήτες των εξελίξεων της πανδημίας και τους τιμητές των “επιστημονικών δεδομένων”, ενώ τελικά αποδεικνύονται αρνητές της πραγματικότητας που τους έχει τραγικά, και με κόστος για όλους, διαψεύσει.

Η σημερινή πλειοδοσία ολοκληρωτικών αντιλήψεων και εκβιασμών δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα του αναπτυγμένου κόσμου. Όποιος έχει παραβιάσει αδιανόητες κόκκινες γραμμές (επιστήμονας, πολιτικός υπάλληλος ή επαγγελματίας πολιτικός – αριστερός, κεντρώος ή δεξιός), καταγράφεται στις μαύρες σελίδες της ιστορίας ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, όσες φορές κι αν παριστάνει πως μετανοιώνει. “Μπορείς να ξεγελάς κάποιους για πάντα, όλους για λίγο, αλλά ΠΟΤΕ όλους για πάντα.”».

Την ανάρτηση του Φαρσαλινου την αναπαρήγαγε ο Δημήτρης Κούβελας:

Το βάρος της αποδείξεως φέρει όποιος έχει την εκτελεστική εξουσία. Η απόλυτη απουσία τεκμηρίωσης, αλλά και κοινής λογικής είναι χαρακτηριστική των «αποκαλυπτικών» ημερών μας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications