Φάουτσι: «Καλή ιδέα ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των μαθητών»

Τα λένε και χαίρονται! Σίγουρα σε αρκετούς εν Ελλάδι «ειδικούς» θα αρέσει η πρόταση.Ο υπέρμαχος των μασκών και των εμβολίων, Δρ. Άντονι Φάουτσι, έριξε μετά από καιρό νέα «βόμβα».

Χαρακτήρισε «καλή ιδέα» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των μαθητών που θα κάνουν δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία, λέγοντας μάλιστα πως όλα δείχνουν πως τα οφέλη υπερτερούν σημαντικά των κινδύνων.

«Πιστεύω ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των παιδιών που θα εμφανιστούν στα σχολεία είναι καλή ιδέα», δήλωσε ο Αμερικανός επιδημιολόγος και σύμβουλος της κυβέρνησης Μπάιντεν για την πανδημία, στο CNN.

Αν και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πολλοί (κυρίως οι γονείς) θα αντιδράσουν σ’ αυτή την ιδέα, ωστόσο όπως επεσήμανε «δεν είναι κάτι νέο, αφού εδώ και δεκαετίες είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός μαθητών για την πολιομυελίτιδα, την ιλαρά, την παρωτίτιδα, την ερευθρά και την ηπατίτιδα».

Eδώ και δεκαετίες είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός μαθητών για την πολιομυελίτιδα, την ιλαρά, την παρωτίτιδα, την ερευθρά και την ηπατίτιδα», δήλαδη από το 60 και μέτα , το κατα πόσο αυτά τα εμβόλια έχουν συμβάλει στο να έχουν ρίξει το νοητίκο και πνευματικό επιπεδο και οι μάζες δεν καταλαβαίνουν τίποτα ακομή και στην εποχη του ιντέρνετ ειναι αλλό θέμα, (αν και παίζει ρόλο και του τι γένος είσαι)..ΥΓ: Πάντως ο γράφων έχει κάνει μονο ένα από αυτά και έχει διαύγεια του τι γίνεται...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications