Πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ: Δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπλοκές από τα ατελώς μελετηθέντα εμβόλια

Ο κ. Γάκης επικαλείται την ανακοίνωση του ΕΜΑ που δημοσίευσε το Reuters, σύμφωνα με την οποία ερευνώνται τρεις νέες επιπλοκές από τα mRNA και σχολιάζει:

«Νέες επιπλοκές των mRNA εμβολίων διερευνώνται από τον ΕΜΑ

Διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Φαρμακευτική Αρχή η σύνδεση των εμβολίων mRNA (Pfizer και Moderna) με νέες επιπλοκές!

Οι επιπλοκές αυτές είναι: το Πολύμορφο Ερύθημα (Erythema Multiform), δερματολογική νόσος που συνήθως συνδέεται με φάρμακα, ή ιογενείς λοιμώξεις, το Νεφρωσικό Σύνδρομο (Nephrotic Syndrome, νεφρική βλάβη που συνδυάζεται με λευκωματουρία, αυτοάνοσης αιτιολογίας) και η Σπειραματονεφρίτιδα (Glomerulonephritis), επίσης αυτοάνοσης αιτιολογίας. (Σημείωση: Οι δύο τελευταίες επιπλοκές, αναλόγως της βαρύτητος, μπορεί δυνητικά να οδηγήσουν σε χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.)

Επίσης διερευνώνται οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως σε εμβολιασθείσες με εμβόλια αδενοιού-φορέα (Astra Zeneca, Johnson and Johnson)
Καταλαβαίνετε τώρα, πόσο δίκιο έχουν οι ελάχιστοι αντικειμενικοί Ιατροί, όταν λέμε ότι δεν γνωρίζουμε τις μακροχρόνιες επιπλοκές από τα ατελώς μελετηθέντα εμβόλια;».

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωσή του ο ΕΜΑ τονίζει ότι τα οφέλη του εμβολίου υπερτερούν από τις παρενέργειες που μπορεί να προκληθούν.

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

εσυ ο πρωην διοικητης δεν το γνωριζεις,οι αλλοι ομως το γνωριζουν πολυ καλα και τριβουν τα χερια τους απο ανυπομονησια!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications