Όπως ηταν αναμενόμενο λένε ότι αυτοκτόνησε ο διοικητής της αστυνομίας στην Ερέτρια - Με μία σφαίρα στο κεφάλι

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 30χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από την υπηρεσία του.

Μια υπόθεση που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, καθώς ναι μεν το σκηνικό «δείχνει» αυτοκτονία, παρόλα αυτά οι γνωστοί του υποστηρίζουν πως ο ίδιος δεν είχε εκδηλώσει κάποια περίεργη συμπεριφορά, ενώ ήταν και πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού.

Σύμφωνα με διαρροές η ιατροδικαστική εξέταση η οποία έγινε από την Χαρά Σπηλιοπούλου δείχνει ότι ο νεαρός αξιωματικός αυτοκτόνησε. Ενώ οι ίδιες διαρροές αναφέρουν πως βρέθηκαν δύο σελίδες φυλαγμένες στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, στις οποίες έγραφε τις τελευταίες του σκέψεις . Όπως αναφέρεται ο αστυνομικός αδυνατώντας να αντέξει την πίεση της δουλειάς και τις απαιτήσεις που είχε ο ίδιος από τον εαυτό του έβαλε τέλος στη ζωή του (!).

Ο 30χρονος αξιωματικός βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πριν από περίπου 10 ημέρες είχε παντρευτεί.

Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες. Στις 21:15 διερχόμενος πολίτης βρίσκει το Ι.Χ του διοικητή ακινητοποιημένο σε ένα παρκάκι, περίπου 30 μέτρα από το τμήμα και τον αξιωματικό μέσα. Πλησιάζοντας είδε ότι ο 30χρονος ήταν πεσμένος στη θέση του οδηγού, έφερε διαμπερές τραύμα από τη δεξιά πλευρά στην αριστερή με σπασμένο το παράθυρο του αυτοκινήτου ενώ στη δεξιά πλευρά ήταν πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι τύπου Glock με το δάκτυλο του μπερδεμένο στη σκανδάλη.

Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, με προϋπηρεσία στο Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής και τα τελευταία δυο χρόνια στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά.

Ξεχάσαν να πουν γιατί έσπασε το τζάμι και γιατί δηθεν αυτοκτόνησε φεύγοντας για να πάει σπίτι του, 30 μέτρα από το τμήμα (!) δηλαδή μέσα στην Ερέτρια και δεν πήγε να "αυτοκτονήσει" κάπου στην ερημιά με την ησυχία του? ....Τα λέγαμε εδώ ότι θα το βγάλουν αυτοκτονία: Μέτα τις φωτιές κάνουν και δολοφονίες? ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications