«Θα μας κάψουν όλους, θα μας τελειώσουν»: Ξέσπασμα από τον Δήμαρχο Πύργου  (vid)

Σε απροσχημάτιστη, γεμάτη αγανάκτηση επίθεση προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας στην Ηλεία προχώρησε ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μιλώντας στο Open.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο εμπρησμού σχολίασε: «Χθες το βράδυ ήμουν αυτήκοος μάρτυρας ενός υπόκωφου κρότου. Κάτι συμβαίνει. Πολλές συμπτώσεις μαζί δεν είναι είναι σύμπτωση. Υπάρχει κίνητρο. Πρέπει να είμαστε πονηρεμένοι».

Επίσης, είπε: «Δε θέλουν ολυμπιακές αξίες. Δε θέλουν τίποτα να ενώνει τον κόσμο. Θα μας κάψουν όλους, θα μας τελειώσουν. Έχουν πείσει τον κόσμο να βάζει το κεφάλι κάτω και να ασχολείται με ένα Facebook φουσκώνοντας με τα αναβολικά».

Όλη η Ηλεία έχει καλυφθεί από καπνό, στον Πύργο η ορατότητα είναι περιορισμένη, η φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία καίει σε μεγάλη έκταση και το έργο της κατάσβεσης είναι δύσκολο, τόνισε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, μιλώντας στο OPEN, λέγοντας πως απειλούνται και οικισμοί. «Θα μας κάψουν όλους, θα μας τελειώσουν», είπε σε ένα ξέσπασμά του.

Άναρχο-troll ηδη έχουν πάει στο βιντεο και ζητούν την κεφάλι του, φασίστας και τα σχετικά, επίσης ελληνόφωνοι το έβαλαν σε έγκυρες πήγες τους που μάλιστα εμφανίζονται δήθεν ως ανεξάρτητες τυπου tvxs.gr (!) ώστε να τα θυμούνται στις επόμενες εκλογές , επειδή δεν άρεσαν αυτά που είπε...

Έχουν τέτοιοι θράσος στο tvxs.gr με υποσέλιδο κιόλας " TV Χωρίς Σύνορα | ανεξάρτητη ενημέρωση" (εμποδίσουν τους λαθρο τα σύνορα) και γράφουν υποκριτικά :Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ που στηρίζουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, χρημαδοτούνται από το ... κράτος. Tο tvxs.gr στηρίζεται στους αναγνώστες του και αποτελεί μια από τις ελάχιστες ανεξάρτητες φωνές στη χώρα. Mε μια συνδρομή, από 2.9 €/μήνα,ενισχύετε την αυτονομία του tvxs.gr και των δημοσιογραφικών του ερευνών..

Τοσο ανεξαρτητη που ειναι γεμάτη ψέμματα για κακούς ναζι και για ήρωες κομμουνιστες (σήμα κατατεθέν σελίδων που ανήκουν σε ελληνόφωνους με τον έναν η τον αλλο τρόπο ) και μάλιστα ζητάνε και λεφτά για συνδρομή τους χάλασαν τα 6.200,00 που πήραν με στην Λίστα Πέτσα (!) επίσης προ ετών την εποχη του 2016 είχαν στο κάτω μέρος ότι χρηματοδοτείται απο ευρωπαϊκή ένωση (!) για του λόγου το αλήθες δείτε εδω στο archive 30 Ιαν. 2016 και εντάξει αυτοί ειναι μισάνθρωποι που αλήθεια θα πουν μονο κατα λάθος στα πάντα, οι ορδες Νεοέλληνες που διαβαζουν και υποστηρίζουν αριστερό-κομμουνιστικες σελίδες τόσα χρόνια αντι για πραγματικά ανεξάρτητες, που οχι μονο δεν παίρνουν λεφτά από το κράτος αλλα δέχονται και ανελέητο πολεμο απο αυτούς τους συμμορίτες και μεσω google facebook ώστε στο τέλος να μείνουν μονο δίκες τους στο ίντερνετ, τι ειναι??? μήπως άξιοι της μοιρας τους??? επίσης αντί να κάνετε πορείες για το μπόλιασμα μήπως να σταματούσατε να μπαίνετε σε δεκάδες τέτοιες σελίδες ?? πιο πολύ θα τους τσούξει !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications