Η γελοιότητα  σε άλλο επίπεδο: Με πρωτοβουλία δήθεν του Αντετοκούνμπο  δωρεάν στέγασή σε πυρόπληκτους

Αριστερό-κουμμουνιστές έγκυρες πήγες δηλαδή των εκλεκτών του Γιάχβε όπως athensvoice left κτλ κτλ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στηρίζει τους πυρόπληκτους, πληρώνοντας για τη δωρεάν στέγασή τους σε ξενοδοχεία, ενώ μαίνονται οι πυρκαγιές.

Γιάννης Αντετοκούνμπο στέκεται στο πλευρό των κατοίκων που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική. Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ, μέσω της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς The GiANT Heart, καλύπτει τα έξοδα για τη δωρεάν διαμονή - στέγαση των πυροπλήκτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ακυρώσει γιορτή στα Σεπόλια για την κατάκτηση του τροπαίου στο NBA, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στη Βαρυπόμπη.

Η πρωτοβουλία για τη δωρεάν στέγαση γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Novibet. Στόχος να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες διαμονής. Προς αυτήν την κατεύθυνση προσφέρουν:

25 δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Titania (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8).
8 δίκλινα και 7 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Athens Marriott (Λ. Συγγρού 385, Αθήνα 17564), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8).
10 δίκλινα και 10 τρίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο President (Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα 115 23), για 3 διανυκτερεύσεις (6/8-9/8).
15 δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο Marathon Beach Resort (Λ. Ποσειδώνος 12, Νέα Μάκρη 19005), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8).
12 τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια και bungalows στο Golden Coast (Παραλία Μαραθώνα, 19007), για 2 διανυκτερεύσεις (6/8-8/8).
Τηλέφωνα επικοινωνίας για τα ξενοδοχεία όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλύπτει τα έξοδα για δωρεάν διαμονή
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κάτοικοι των πληγέντων περιοχών που έχουν άμεση ανάγκη στέγασης, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ξενοδοχεία για να προβούν σε προκράτηση, να δηλώσουν τα στοιχεία τους και να ενημερωθούν σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαμονής τους. Αναλυτικά:

Ξενοδοχείο Titania: Σπύρος Αράθυμος, τηλ. επικοινωνίας 6942 222940
Ξενοδοχείο Athens Marriott: Υποδοχή, τηλ. επικοινωνίας 210 9471000
Ξενοδοχείο President: Υποδοχή, τηλ. επικοινωνίας 210 6989000
Ξενοδοχείο Marathon Beach Resort: Λίζα Θεοδόση, τηλ. επικοινωνίας: 6936 995737
Ξενοδοχείο Golden Coast: Υποδοχή, τηλ. Επικοινωνίας: 229411 3000

Πυρκαγιές: Πρωτοβουλία Αντετοκούνμπο για δωρεάν στέγαση πληγέντων - Οι προϋποθέσεις
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στο ξενοδοχείο έγγραφο εξακρίβωσης στοιχείων (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) ή θα πρέπει να έχουν δηλωθεί ως πυρόπληκτοι στην Πολιτική Προστασία (1135), σύμφωνα με ενημέρωση του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου.
Παράλληλα, καλούνται να συμπληρώσουν κατά την έλευσή τους φόρμα με τα στοιχεία τους.
Λόγω συγκεκριμένου αριθμού δωματίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

---τέλος---

Μια εταιρία στοιχημάτων ονόματι novibet (μαντέψτε σε ποιους ανήκει ) και γιατί έκαναν παράνομα τα τυχερά παιχνίδια της γειτονιάς αλλα στο καζίνο και σε δίκες εταιρίες δεν ειναι παράνομα (!) προμοτάρουν για άλλη μια φορά τον Αντετοκούνμπο ως φιλάνθρωπο αυτή την φορά, αφού τον έκαναν και μεγα Έλληνα με ελληνικές σημαίες την ίδια ώρα σούταραν τον "αγάπη μονο" επειδή ηταν πατριώτης, μέχρι και 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για να γυριστεί ταινία του έδωσαν, προ ετών έλεγαν ότι δηθεν έδωσε λεφτα για να φτιάξουν γήπεδο , με τέτοια προώθηση απο τους ελληνόφωνους και την μασονία τους και τους υπάλληλους τους βλέπε βουλευτές, αλλα και εκατομμύρια ευρώ και η κουτσή Μαρία το παίζει φιλάνθρωπος..

Στην κυριολεξία άξιοι της μοίρας πολλοί Νεοέλληνες,ότι και να τους κάνουν οι ελληνόφωνοι αυτοί εκεί δεν καταλαβαίνουν τίποτα , η κατάντια και ο ξεπεσμός σε άλλο επίπεδο...Το να καταδέχεσαι να πας σε ένα ξενοδοχείο που ειναι "δωρεάν" από κάποιον που προωθούν αυτοί που ειναι υπεύθυνοι που κάηκε το σπίτι σου και για δεκάδες δείνα, οταν μοιράζουν εκατομμύρια σε αυτόν (γιατί δεν του φτάνουν τα δις που ήδη παίρνει ), αλλα και στα κανάλια τους και σε δεκάδες ιστοσελίδες τους το λες οχι άπλα κατάντια αλλα εντελώς ξεφτίλα... καλυτερα να μείνεις στο δρόμο πάρα να γίνεις ζητιάνος στέγης στους ελληνόφωνους που ευθύνονται για την κατάντια σου , και φτάνουν στο σημείο να εκμεταλλεύονται ακομα και την δυστυχία σου που αυτοι σου προκάλεσαν για να προωθήσουν άλλη μια φορά τον Αντετοκούνμπο.. ίδια ιστορία με το Μάτι που δήθεν λαθρο ως δια μαγείας βρέθηκαν με βάρκες από τον Αλλάχ και έγιναν ψαράδες στην περιοχή (!) και δήθεν βοήθησαν τους πυρόπληκτους, πως έγιναν ψαράδες αφού ηταν "μετανάστες" ? άδεια αλιείας είχαν? ούτε ιδιοι τα πιστεύουν αυτά που λένε, αλλα προκείμενου να κανουν πλύση εγκεφάλου πατούν ακομα και πάνω στην δυστυχία..

Τώρα δηθεν με πρωτοβουλία του Αντετοκούνμπο ξενοδοχεία δίνουν δωρεάν στέγαση, δεν ειναι δουλεία του "κράτους" αυτό? γιατί δεν πάει να το παίξει φιλάνθρωπος στην χώρα του και στους ομοϊδεάτες αυτός και οι προαγωγοί του ? είδατε εσείς κανέναν μαύρο που τους προωθούν οι άναρχο-μασόνοι σε μπάσκετ και στο μασονικό ποδόσφαιρο να κάνει κάτι για την χώρα του ενώ παίρνουν εκατομμύρια ευρώ? σε λίγο θα πουν ότι με πρωτοβουλία λαθρο (από την Συριά πάντα δήλαδη αναρχο-τζιχαντιστές) να δώσουν επίδομα στους πυρόπληκτους..

Μεταξύ άλλων αυτοί οι ίδιοι ελληνόφωνοι έχουν δώσει εντολή να μην έχουν κέρδη ανεξάρτητες σελίδες μεσώ adsense αφού ειναι η μονή πηγή εσόδων για την συντήρηση τους, και ταυτόχρονα να μην έχουν απήχηση σε facebook και στην αναζήτηση Google, από το 2016-2017 και μετά, και το γελοίο της υπόθεσης? παρουσιάζουν δίκες τους σελίδες δήθεν ως ανεξάρτητες. Πόσο γελοίο ειναι όταν αυτοί που τον προωθούν έφτασαν στο σήμειο να κάνουν πόλεμο ακόμα και σε ανεξάρτητες ιστοσελίδες, και να βλέπεις τις μάζες να υποστηρίζουν ότι τους πασάρουν σαν τα προβατά..

Συγνώμη αλλα με τέτοιο λαό δεν υπάρχει καμιά σωτηρία.. Ακόμα και photoshop να τους βάλεις με δήθεν πυροσβέστες που "δίνουν μάχη με την φωτιά" για να καλύψουν την ανεπάρκεια τους καθώς οι περισσότεροι ειναι πρόσκοποι στην πυροσβεστική και έχουν μπει με μέσο μονο για να έχουν μισθό , θα γίνει χαμός απο Like και σχόλια του τύπου "όσο υπάρχει άνθρωποι" λες και έκαναν κανένα κατόρθωμα ενώ έκαναν άπλα την δουλειά τους, και όσοι την κάνουν, που ζουν οι μάζες? σε άλλη χώρα? 3 άτομα ξέρω που εχουν μπει με μέσο στην πυροσβεστική μόνιμοι και μονο ο ένας κάνει για αυτή την δουλειά, ο άλλος ο σφίχτης που το παίζει και μοντέλο στο facebook αξιωματικός πυροσβαστικης τωρα αυτός, βγήκε να πει οτι η κλιματική αλλαγή φταίει για τις φωτιές, χάμος από like ενώ ειπε ότι λένε τα αφεντικά του και ο "θύρας" ! η ιντερνετική εικόνα του Νεοέλληνα ειναι τραγική δείγμα μειωμένης νοημοσύνης αντίληψης και ηθικής ,πιο ηλίθιος λαος δεν πρέπει να υπάρχει, άλλοι ανεβάζουν φώτο για να δείξουν τι καλα παίρνουν στην παράλια. Όχι μέσα θα σας κλείσουν πάλι αλλα θα σας ξανα κάψουν πάλι ως εκδίκηση γιατί δεν πήγατε να κάνετε τα μπολιάσματα όλοι,και μετα θα σας εμφανίζουν ως φωστήρες δικούς τους ξανα. ΥΓ: Tα κανάλια τους και οι έγκυρες πήγες τους που πήραν χιλιάδες ευρώ έδωσαν τίποτα στους πυρόπληκτους? μπα! πάλι βάζουν τα κορόιδα να δώσουν εκμεταλλευόμενοι την συμπόνια τους ... Μήπως έδωσαν οι φωστήρες σας απο τους μισθούς τους? ...

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

ο νεγρος ας κανει το καλο να στεγαση τον λαον του εκει στην πονεμενη του πατριδα!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications