Στην χώρα των άναρχο-σατανο- συμμοριτών :   συμμορίες έκαναν  πλιάτσικο  σαν ύαινες στα σπίτια  στην Βαρυμπόμπη!

Συμμορίες εισβάλουν στα σπίτια και κλέβουν τα πάντα

Σοκαριστικές καταγγελίες των πυρόπληκτων κατοίκων στην Βαρυμπόμπη και όχι μόνο.

Εγκατέλειψαν τα σπίτια τους με εντολή των αρχών και δυστυχώς, συμμορίες όρμησαν σαν τις ύαινες και εισέβαλαν στα έρημα σπίτια και κυριολεκτικά τα ρήμαξαν!

Μιλάμε για την κτηνωδία στην απόλυτη μορφή. Σήμερα, όταν οι κάτοικοι άρχισαν να επιστρέφουν, είδαν με έκπληξη τους να έχει καταστραφεί ακόμα και ότι άφησε όρθιο η φωτιά.

Δυστυχώς ο κρατικός μηχανισμός απέτυχε και σε αυτόν τον τομέα. Και είναι κρίμα. Όταν εκκενώννεται μία περιοχή με κρατική εντολή, υποχρεούσαι τουλάχιστον να προστατεύεις τις περιουσίες των ανθρώπων.

Δεν μπορεί να περιπολεί η αστυνομία για να εγγυηθεί ότι δεν έχει μείνει κανένας από τους κατοίκους και την ίδια ώρα να αφήνει τις συμμορίες των πλιατσικολόγων να λυμαίνονται το βίος των ανθρώπων.

Εννοείται ότι οι κάτοικοι είναι οργισμένοι με τον κρατικό μηχανισμό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν το 1974 το να πιάσει φωτιά κάπου ηταν σπάνιο φαινόμενο. Από τη μεταπολίτευση (1975) και μετά τριπλασιάστηκαν οι καμένες εκτάσεις. Ειδικότερα υπάρχει αύξηση τόσο του αριθμού των πυρκαγιών δασών και υπαίθρου όσο και των καμένων εκτάσεων από τη δεκαετία του 1980 και εφεξής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications