Με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Πατρών - Είναι πλήρως μπολιασμένος

Γίνεται εμφανές λοιπόν ότι η λύσσα για το μπόλιασμα άλλου αποσκοπεί,το γεγονός δε ότι πίσω από όλα αυτά ειναι ίδιοι που έβαζαν ορδές μογγολο-κομμουνιστων σε αληθινές εγκληματικές οργανώσεις τους τύπου antifa να γράφουν παντού επι σειρά ετών για ναζι φασίστες ψέμματα και τωρα υπέρ εμβολίων, θα πρέπει να προβληματιζει όσους έχουν μείνει άνθρωποι και το κορυφαίο που έκαναν πρόσφατα? έδωσαν έτοιμο κείμενο που έγραψαν αυτοί στον άντρα γυναικάς που πέθανε να το βαλει στο facebook και μετά οι ιδιοι να το έχουν ως απόδειξη ότι δεν είχε σχέση με το εμβόλιο το είπε ο άντρα της που μιλάει λες ειναι τρίτο πρόσωπο και δεν μίλαει για την γυναίκα του (!), και κανένας δεν κατάλαβε ότι το κείμενο υπό την μορφή ανακοίνωσης με το ίδιο σημιτικό υποκριτικό ύφος που έχουν σε έγκυρες πήγες τους, που έβαλε δεν το έχει γράψει αυτός, είτε τον πλήρωσαν είτε τον απείλησαν ότι θα τον καταστρέψουν γνώστες τακτικές συμμοριτών.

Όπως πάει στο τέλος δεν τολμάει κανένας να πει οτι πέθανε δικό του άτομο απο το μπόλιασμα,ειναι τοσο αθώοι που κάνουν κανονική λογοκρισία στο facebook, τώρα σε αυτήν την περίπτωση με τον Μητροπολίτη στρέφουν τα ψεκασμένα και μπολισμένα πλέον ορκ ξανα προς τους σκεπτόμενους ότι και καλα κάποιος που δεν έχει κάνει το μπόλιασμα κόλλησε τον "άγιο" άνθρωπο ώστε να τρέξουν οι πιστοί να κάνουν το μπόλιασμα τι και ο Μητροπολίτης Πατρών δεν θα είχε βρεθεί με αλλα άτομα εκτός απο το σινάφι του που κανει κηρύγματα υπέρ μπολιάσματος :

Με κορωνο ό νοσηλεύεται τελικά ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ο οποίος μεταφέρθηκε την Κυριακή εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Με επίσημη ανακοίνωση της η 6η ΥΠΕ γνωστοποίησε πως ο Μητροπολίτης Πατρών διανύει ήπιας μορφής πνευμονία και πως είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού. Και εδώ τίθεται γι' ακόμη μια φορά το ερώτημα: «Γιατί επιμένει η κυβέρνηση στα πιστοποιητικά εμβολιασμού;»

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το πρωί της Κυριακής εισήχθη εκτάκτως, στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας», με εμπύρετο σύμπτωμα που παρουσίασε, ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Αμέσως διενεργήθηκαν οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι προκειμένου να γίνει η τελική διάγνωση και να εκτιμηθεί λεπτομερώς η κατάσταση της υγείας του.

Αρχικά υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο rapid test, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό.

Ωστόσο οι θεράποντες ιατροί έκριναν σκόπιμο να διενεργηθεί και μοριακό τεστ το αποτέλεσμα του οποίου εκδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής και από το οποίο προέκυψε ότι ο Σεβασμιώτατος έχει προσβληθεί από κορονοϊό και άμεσα εκκίνησε η διαδικασία χορήγησης της κατάλληλης φαρμακευτικής αγωγής.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες , ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στα πλαίσια της άσκησης των καθηκόντων του, ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την μετάδοση του ιού.

Ωστόσο είναι ευτυχές το γεγονός πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και για αυτό το λόγο, σύμφωνα και με τον θεράποντα ιατρό του κ. Λεωνίδα Στέλλα, διανύει ήπιας μορφής πνευμονία, η οποία αντιμετωπίζεται πλήρως, δεν διατρέχει κίνδυνο και βρίσκεται σε πολύ καλή ψυχολογική και κλινική κατάσταση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, ο Μητροπολίτης θα παραμείνει για νοσηλεία στην Κλινική Covid του «Αγίου Ανδρέα» για λίγες μόνο ημέρες.

Από την πρώτη στιγμή της εισαγωγής του στο Νοσοκομείο, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης επικοινώνησε με τον Σεβασμιώτατο, ενώ βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την έμπειρη ομάδα των ιατρών που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του».Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως ο Μητροπολίτης Πατρών είχε γίνει στόχος πολιτών οι οποίοι διαδήλωναν κατά του υποχρεωτικού εμβολισμού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications