37χρονη στη Σπάρτη εμβολιάστηκε και λίγα λεπτά μετά υπέστη ανακοπή!

Μία 37χρονη γυναίκα πήγε νωρίτερα σήμερα στο Νοσοκομείο Σπάρτης για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer.

Για καλή της τύχη δεν απομακρύνθηκε από το Νοσοκομείο, όπως θα μπορούσε, αφού όλοι εγγυώνται την ασφάλεια του εμβολίου, αλλά παρέμεινε στον χώρογια παν ενδεχόμενο.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά από τον εμβολιασμό της ένιωσε άσχημα μία ραγδαία δυσφορία που δεν πρόλαβε καν να εξηγήσει πριν χάσει ξαφνικά τις αισθήσεις της.

Αμέσως η γιατρός Υπηρεσίας αντιλήφθηκε τι είχει γίνει και χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό παρενέβη και με κατάλληλες ενέργειες και ενέσιμη χορήγηση φαρμάκων επανέφερε στη ζωή την 37χρονη γυναίκα που έχει υποστεί αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς.

Ουσιαστικά τη γλίτωσε από βέβαιο θάνατο!

Ο σύζυγός της βρισκόταν έξω από τον θάλαμο, όπως επιβάλλεται και αντιλήφθηκε ότι κάτι γίνεται.

Η 37χρονη, είχε μόλις υποστεί αλλεργικό σοκ αμέσως μετά την χορήγηση του εμβολίου που μέσα σε 15 μπορεί να επιφέρει τον θάνατο αφού επιφέρει ανακοπή της καρδιάς.

Ευτυχώς χάρη στην άμεση αντίδραση της γιατρού και της ομάδας του Νοσοκομείου η γυναίκα «γύρισε» από τον θάνατο.

H ίδια νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης και όλα δείχνουν ότι έχει διαφύγει οριστικά κάθε κίνδυνο. Είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Τώρα θα βγουν οι ελληνόφωνοι και θα βαλουν τον "ειδικό" που πήρε μεταγραφή από την lifo, να πει: οχι δεν έχει σχέση το εμβόλιο, FAKE NEWS η ζεστή φταίει που έπαθε ανακοπή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications