«Έκοψαν» πολίτη που μίλησε LIVE για θάνατο γνωστής της από το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Όχι, ότι συνέβη κάποιο ευτράπελο, ωστόσο στις μέρες και μόνο οι δημόσιες καταγγελίες για τις παρενέργειες των εμβολίων προκαλούν πανικό στους δημοσιογράφους οι οποίοι πληρώνονται και άπλα εκτελούν εντολες χωρίς ίχνος ηθικής και θεωρούνται άνθρωποι αντί για goim, και τους «ειδικούς» (μια από τα ίδια).

Ρεπόρτερ του ALPHA ρώτησε μία ηλικιωμένη γυναίκα από τη Δραπετσώνα αν έχει κάνει το εμβόλιο.

Όταν εκείνη του απάντησε αρνητικά και είπε πως κανείς, ούτε ο φαρμακοποιός ούτε ο γιατρός της, δεν παίρνει την ευθύνη για το εμβόλιο, άρχισε η «επίθεση ερωτήσεων» από το δημοσιογραφικό στούντιο.

Λίγο πριν την «κόψουν» άρον άρον, η γυναίκα κατήγγειλε δημόσια τον θάνατο μίας γνωστής της η οποία μία μόλις ημέρα μετά τον εμβολιασμό της πέθανε, έχοντας εκδηλώσει ως μοναδικό σύμπτωμα ένα πρήξιμο στο χέρι!

Αυτό ήταν αρκετό προκειμένου ο ρεπόρτερ του ALPHA να πάρει μακριά το μικρόφωνο, καθώς τέτοια πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και μάλιστα σε πανελλήνια μετάδοση:

Post A Comment:

1 comment

Vasiliaείπε...

Μονον ηλίθιοι θα πιστεύουν ότι οι Εβραίοι που κυβερνουν, όχι μονον την Ελλάδα αλλά τον Πλανιτη, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΦΩΡΟ ΕΜΒΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΦΑΡΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝΤΟ ΘΑΝΑΤΙΦΩΡΟ ΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ!!, όπως καιν τα APATILÀ PCR KAθως και οι ΜασκεσΖ,Ζ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 3 χρόνια θα πεθάνατε με τρομακτικούς πόνους! Ο Δρ MIKE YEADON, πρωιν Αντιπρόεδρος της εγκληματικής PFIZER
Τα ανεκοινωσε, και THE SECRET REAL TRUTH’ TA δημοσιευσαι! 20 Απριλίου 2021, και το LIFESITENEWS.COM/ exclusive-former -Pfizer-va- yo….of 8/27/21, page 1 of 6.


Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications