Όταν ορδές φτάνουν στο σημείο να βλέπουν βίντεο ψευδό-ερευνητών  και στο  youtube να περίμενε τα χειρότερα

Σε μια χώρα που ο δείκτης νοημοσύνης ειναι κάτω από το όριο του φυσιολογικού δεν καταλαβαίνουν τίποτα,πριν 5 -10 χρονιά είχαν μια δικαιολογία: δεν είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες για να καταλάβεις τι γίνεται,σήμερα δεν έχουν καμιά δικαιολογία.

Αφού γέμισαν το ίντερνετ δεκάδες ιστοσελίδες που ανήκουν στους ίδιους, και οι μάζες νομιζουν ότι διαβάζουν δήθεν διαφορετικές σελίδες ενώ σε αυτές εμφανίζονται ακόμη και οι ιδιοι συμμορίτες δηθεν ως αρθρογράφοι ενω ειναι πράκτορες ακόμη και μελή εγκληματικών οργανώσεων τύπου antifa , το ίδιο έκαναν και στο youtube.

Που έχει γεμίσει απο ψευδό-φωστήρες (όπως ενα συμμορίτης που διαθέτει και κόμμα, που τόσα χρόνια έλεγε για ναζι φασίστες τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες ,και τώρα το παίζει κατα των εμβολίων λέγοντας τα γνωστά για χούντα και λοιπες ασυναρτησίες, για να μαζέψει ηλίθιους στο κόμμα του το οποίοι ειναι μαρξιστικό ), χαμός απο ηλίθιους ακολούθους που νομίζουν οτι θα τους σώσει ενα ελληνόφωνο μόρφωμα αραβικής ράτσας ο οποιος ελεγε οτι οι ξανθοι Γερμανοι ειχαν μογγολικη καταγωγη ενω δεν υπαρχει ξανθος μογγολος, την προπαγάνδα των αγγλομασοσων 80 χρόνια μετά λέει ακόμα στο πόπολο ηλίθιων νεοελλήνων που πολλοι λένε τα ίδια με αυτόν προφανως ίδιας ράτσας με αυτόν, (γνωστοί και ως μιγάδες της μεσογείου Λατίνοι και αραβικής ρατσας ) και ύστερα σου λενε καθαρό το ελληνικό DNA , και ψευδό ερευνητές που όλοι τους παπαγαλίζουν τα ίδια πράγματα ερευνητές που δεν εχουν ανακαλύψει τίποτα και παπαγαλίζουν οτι βρουν μαζί χαζομάρες και προπαγάνδες , μερικοι εξ αυτών ειναι και δούρειοι ίπποι άλλοι εντελώς ηλίθιοι που όμως εχουν ορδές ακολούθους αφού δεν τους ενοχλούν αυτούς οι συμμορίτες επειδή διασπείρουν παραπληροφόρηση και ειναι χρήσιμοι ,και ετσι και βγει κανένας που ξέρει στο youtube είτε δεν θα τον ξέρει κανένας είτε θα εχει ελάχιστους ακολούθους είτε θα του κατεβάσουν τα βιντεο και το κανάλι ολόκληρο .

Ο δούρειος ίππος
Κάποιος που παριστάνει τον ειδικό και τον ερευνητή που ούτε το blog του δεν ήξερε να φτιάξει, ερευνητής που δεν μπορούσε να μάθει ούτε τα βασικά, και ότι δήθεν του κάνει πόλεμο το σύστημα ενώ ειναι μέρος αυτού! αυτό ειναι εμφανές οχι μονο απο το ύφος του και ότι λέει τα ίδια με τους συμμορίτες για κάποια θέματα και για κάποια άτομα, αλλα και από το γεγονός ότι ο ίδιος εμφανιζόταν ακόμη και στα κανάλια τους παλιότερα, επίσης έχει σχέση με το London όπως οι συμμορίτες, και δεν ειναι μονο αυτά..

Το κανάλι του youtube που δήθεν του κάνουν πόλεμο οχι μονο δεν το κατεβάζει το "σύστημα" αλλα τον προωθεί το youtube ενώ έχεις πατήσει δεν ενδιαφέρομαι για να μην το ξανα εμφανίζει, (ότι κάνουν στο facebook που βγάζει στην αρχική δεκάδες έγκυρες πήγες τους με την στάμπα "προτείνεται για εσάς" συνήθως βάζουν ένα βλακώδες post ώστε να ψαρεψουν ηλίθιους να μπουν σε εγκυρες πηγες τους και μετά όλο και καμια προπαγάνδα θα διαβαζουν σε αυτές αφου ειναι γεματες τα χαζα Post που τα εχουν για να μαζέυουν κόσμο στις δήθεν αθώες σελίδες τους ),ο ίδιος προ ετών είχε πει κατα της σελιδας αυτής, και μια βλαμμένη πήγε και έγραψε κατα του σε επίσημη σελίδα και ομάδα συμμοριτών λέγοντας για συνωμοσιολόγο και ότι λέει θεωρίες συνωμοσίας και οι συμμορίτες εκεί έκαναν την πάπια ενώ αν ηταν άλλος θα τον είχαν σταυρώσει, αλλα τι να πουν στην ηλίθια ότι αυτός ειναι δικός τους που σπέρνει προπαγάνδα και στο χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης γνωρίζοντας ότι έχει ορδες που το παίζουν έξυπνοι και θα τον αναπαράγουν ?? ολους αυτούς τους έχουν βαλει για να κτυπήσουν τα ελάχιστα ενοχλητικά κανάλια που εχουν απομείνει οπως και έλεγε κατα του Κώδικας Μυστηρίων του Μπαντιδη αλλα και κατα μιας απογονης αρχαιων μεχρι που της εκλεισαν το καναλι ..

Ο ψευδό-ερευνητης:
Χαμός από ακολούθους, το πως κάθονται και ακούν τις ασυναρτησίες που λέει ανάμεικτες με μισές αληθειες και ψέμματα μαζί με χαζομάρες μόνο αυτοί ξέρουν, ο τυπος ειναι κλασικός Νεοέλληνας που εχει και το υφάκι του μαγκα και αναπαράγει ότι βρει, το ότι βγαίνει και λέει για ερπετά ένας άσχετος , για αδρενοχρώμιο νόμος νεσαρα και πράσινα άλογα έπισης χαζομάρες κατα των συμμοριτών, ότι τους έχουν πιασει όλους και ειναι ηδη στην φυλακη, αλλα δεν τον ενοχλεί κανένας δεν κανει εντύπωση στους ηλίθιους που τον ακολουθούν όταν εξαφάνισαν δεκάδες βιντεο που άπλα έλεγαν μερικές αλήθειες και ολόκληρα κανάλια? μήπως ότι το ίδιο το youtube προωθει τα βιντεο του κανει εντυπωση σε κανενα? πως γίνεται να έχουν 80.000 προβολες οταν εχει μονο 26.000 ακολουθους?

Σε ενα βίντεο με τίτλο "βασεις των ναζι βριλ" στην εικόνα, ηταν σίγουρο οτι θα έλεγε οτι τα ερπετά έδωσαν την τεχνολογία στους κακούς Γερμανούς ,αυτό λενε όλοι οι άσχετοι κατα τα αλλα ερευνητές, και αυτό μαλιστα ειναι προπαγάνδα των συμμοριτών που ότι λένε ισχύει το αντίθετο (για να αποκρύψουν οτι οι "κακοί" ειχαν σχέσεις με τους αρχαίους θεούς τυπου Θέας Αθήνας που μονο ερπετά δεν ειναι και απόγονοι τους ειναι ενα να συγκεκριμένο γένος στην Γη οπου ανηκαν και οι ιδιοι οι Γερμανοι πριν το 1945, άντε να το πεις τώρα αυτο στους νεοέλληνες ετσι όπως έχουν καταντήσει), και που μπολιάστηκε στους κύκλους των ψευδό-ερευνητών όπως τόσα αλλα μαζί με ηλιθιότητες για να βγαίνουν μετα οι ιδιοι και να χλευάζουν για συνωμοσιολόγους που λενε χαζομάρες, και μαζί με αυτούς τους ηλίθιους που το παίζουν ερευνητές αντιγράφοντας ότι βρουν παίρνει η μπάλα και τους λίγους που ξέρουν και καταλαβαίνουν αυτα που δεν καταλαβαίνουν οι μάζες , και πράγματι αυτό έλεγε τόσο του κόβει,και αν τον ρωτήσει κανένας τι εννοεί με τα ερπετά δεν θα ξέρει να απαντήσει όπως πολλοι άλλοι που το παπαγαλίζουν επειδή το είπε κάποιος,ενώ οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε κατέληξαν σε αυτό συμπέρασμα μέσα απο τα στοιχειά και την παρατήρηση, και καπηλεύονται πράγματα που είπαν άλλοι για να το παίζουν οι ίδιοι έξυπνοι.

Έδωσαν τα ερπετά τεχνολογία στους κακούς Γερμανούς δηλαδή στους εχθρούς τους (!) παρόμοια ηλιθιότητα ειναι και οτι τους πλήρωναν μασόνοι που λενε κατι πατριδοκάπηλοι Νεοέλληνες... Δεν φτάνει που 9999 στους 10.000 Νεοέλληνες δεν ξέρουν αληθινή ιστορία επειδή δεν τους κόβει,αλλα λένε και ηλιθιότητες πέραν καθε λογικός και παρασύρουν τους πάντες στην άγνοια. Τους πλήρωναν μασόνοι που ειχαν κλείσει όλες τις μασονικές στοές ως εγκληματικές οργανώσεις μαζί και τις τράπεζες τους, και οι μασονοί είχαν κηρύξει μέχρι και εμπάρκο στην Γερμανία να μην δίνει καμιά χώρα πετρέλαιο με στόχο να μείνει από καύσιμα και να μην αγοράζουν γερμανικά προϊόντα.

Και κάτι τέτοιοι ούγκανοι το παίζουν και ψαγμένοι και ερευνητές,και χαμός από ακολούθους..Οι μάζες έχουν μια τάση να ακολουθούν και να υποστηρίζουν παντού ολους τους κατώτερους ηλίθιους και τους πονηρούς που το παίζουν φωστήρες ... Πάντου αυτό γίνεται, γιατί ο πονηρός και ο μοχθηρός θα πει αυτά που θέλουν να ακούσουν οι μάζες , ενώ ο έξυπνος θα πει αυτα που δεν θελουν να ακούσουν άρα δεν θα τον ακολουθήσουν οι ορδες που ειναι βολεμένες στο ψέμα, και ανάμεσα σε κατώτερους που λένε τα ίδια με αυτά που λένε αυτές .

Έτσι έπεσαν πνευματικά όλοι σε τέτοιο βαθμό που ετσι και τους πεις μερικές μονο αλήθειες θα σου γυρίσουν την πλάτη επειδή όλοι οι άλλοι γυρό τους λένε τα ίδια νομιζουν ότι ειναι σωστοί οι πόλλοι, ενώ παντα ένας στους 1000 ηταν ο έξυπνος που έκανε την διάφορα , οπως και εφευρέτες δεν ειναι όλοι αλλα 1 στους 5.000 .

Συμπέρασμα? ακόμη και αυτοι που ψάχνουν και δεν ειναι γκοιμ κατέληξαν να ακολουθούν δούρειους ίππους και ψευδό-ερευνητές, γιαυτό ακόμη και αυτοι δεν έμαθαν τίποτα στο τέλος και έμειναν στο επίπεδο των γκοιμ .... Καμιά πνευματική πρόοδος , να περίμενε τα χειρότερα μετα την πανούκλα τους λοιπόν, καθώς οσο βλεπουν οτι ακομα και αυτοι που δεν ειναι γκοιμ εχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ θα κάνουν ακόμη χειρότερα ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications