Θάνατος 29χρονης στα Χανιά: Σε προχωρημένη σήψη η σορός της  να είχε μπολιαστεί άραγε?

Το πιθανότερο σενάριο είναι η 29χρονη να χάθηκε – καθώς βρέθηκε σε περιοχή εκτός μονοπατιού Ε4 – και να έχασε τις αισθήσεις της εξαιτίας του καύσωνα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης Βάιολετ η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στο τρίτο χιλιόμετρο του μονοπατιού Ε4 ανάμεσα σε Ελαφονήσι και Κριό.

Μάλιστα, φαίνεται πως η σορός της ήταν σε προχωρημένη σήψη με τις αρχές να εκτιμούν πως ο θάνατός της επήλθε την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της δηλαδή στις 24 Ιουνίου. Από την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής διαπιστώθηκε πως η 29χρονη δεν έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για τα αίτια του θανάτου της περιμένοντας παράλληλα το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η 29χρονη να χάθηκε -καθώς βρέθηκε σε περιοχή εκτός μονοπατιού Ε4- και να λιποθύμησε εξαιτίας του καύσωνα, μένοντας όμως αβοήθητη (λένε, λες και ηταν καμιά γρια 90 χρόνων ). Ακόμα βέβαια δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του δυστυχήματος, δηλαδή η κοπέλα να γλίστρησε και να έπεσε. Ωστόσο από την πρώτη αυτοψία δεν φάνηκαν χτυπήματα από πτώση.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Η 29χρονη Γαλλίδα στις 21 Ιουνίου ήρθε μόνη της στα Χανιά μόνη της προκειμένου να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές. Νοίκιασε ένα αυτοκίνητο και πήγε σε ξενοδοχείο της Παλαιόχωρας όπου είχε κλείσει τη διαμονή της. Στη συνέχεια άρχισε να κάνει βόλτες στην ευρύτερη περιοχή για να απολαύσει τα τοπία.

Η 29χρονη είχε σχεδόν καθημερινή «παρουσία» στα social media καθώς ανέβαζε φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της στην περιοχή. Παράλληλα, είχε επικοινωνία με την οικογένειά της. Αυτά όμως συνέβησαν μέχρι τις 24 Ιουνίου. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Η οικογένειά της επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Μέλη της οικογένειάς της τηλεφώνησαν στο ξενοδοχείο όπου ήξεραν ότι διέμενε η 29χρονη. Όμως η κοπέλα δεν είχε δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Σημειώνεται πως η Βάιολετ είχε κανονίσει να φύγει στις 28 Ιουνίου. Ωστόσο ποτέ δεν εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο για να πάρει τα πράγματά της. Η οικογένειά της, με τη συνδρομή των Γαλλικών Αρχών, ενημέρωσαν την τοπική αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της νεαρής τουρίστριας. Την Τετάρτη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert για την εξαφάνιση της 29χρονης.

Η τελευταία φωτογραφία της 29χρονης
Μία φωτογραφία που ανάρτησε στα social media η 29χρονη Βάιολετ αποτελεί το… τελευταίο στιγμιότυπο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Στην εικόνα φαίνεται η νεαρή γυναίκα η οποία βρισκόταν στο Ελαφονήσι μετά από ώρες πεζοπορίας και απόλαυσε ένα δροσερό μπάνιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications