«Φυλάκισαν» παιδιά  για το C0vid –Σοκαριστικές εικόνες στην Ευρώπη, ΒΙΝΤΕΟ

«Φοβόμαστε, γιατί δεν μας έχουν πει πόσο καιρό θα είμαστε παγιδευμένοι εδώ», λέει η 17χρονη Lucía, προσθέτοντας: «Μας κλείδωσαν χωρίς τη. συγκατάθεση των γονιών μας».

Τι ακριβώς συνέβη;;;

Η Λουθία είναι μία εκ των 200 Ισπανών μαθητών που κρατήθηκαν υπό αστυνομική φρουρά στο ξενοδοχείο Palma Bellver στην Μαγιόρκα, στις Βαλεαρίδες Νήσους της Ισπανίας, λόγω… έξαρσης κρουσμάτων!!!

Την περασμένη εβδομάδα, αρκετοί μαθητές προσπάθησαν να φύγουν από το νησί, αλλά οι περισσότεροι σταματήθηκαν από την αστυνομία στο αεροδρόμιο και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο για καραντίνα.

Τρεις κατάφεραν να επιστρέψουν στην ηπειρωτική χώρα και οι αρχές έχουν εκδώσει εντάλματα έρευνας για την κράτησή τους, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ BBC!!!

Η αστυνομία παρακολουθούσε το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Palma Bellver, το οποίο είχε μετατραπεί σε φυλακή, με τις εικόνες να σοκάρουν και τους μαθητές να φωνάζουν «αφήστε μας ελεύθερους είμαστε αρνητικοί στον ιό», με τις Αρχές να λένε πως εντόπισαν κρούσματα.

Οι εισαγγελείς των Βαλεαρίδων Νήσων δήλωσαν ότι είναι αντίθετοι στο να κρατήσουν τους μαθητές περιορισμένους στο ξενοδοχείο και έτσι αφέθησαν ελεύθερα τα παιδιά!

Οι μαθητές διαμαρτύρονταν από τα μπαλκόνια τους και εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #secuestrogobiernobalear – που σημαίνει «απαγωγή των Βαλεαρίδων».

Ένα ταξίδι εορτασμού μετά την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς μετατράπηκε σε απαγωγή και περιορισμό της ελευθερίας!

Η Lucía λέει ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν που είχε θετικά αποτελέσματα για το Covid-19

Η Μαρίνα μοιράζεται ένα δωμάτιο με έναν άλλο μαθητή στο ξενοδοχείο Palma Bellver."Είναι πιθανό ότι θα πρέπει να παραμείνουμε εδώ έως τις 7 Ιουλίου", λέει. "Μας λείπουν πολύ οι οικογένειές μας και είναι πολύ μπερδεμένοι γιατί δεν τους έχουν πει τι πραγματικά συμβαίνει."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications