Ζητούν παρέμβαση  του ΕΣΡ (που ανήκει στην γνωστή συμμορία ελληνόφωνων) και αφαίρεση άδειας των «αρνητών» ιατρών

Έγινε πρόταση για διάλογο, ωστόσο κανένας από τους υπερμάχους των εμβολίων δεν απάντησε… γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν καν σε φυσιολογικούς ανθρώπους και θα κανουν στους ομοϊδεάτη τους, τους άναρχο-συμμορίτες..

Για όσους δεν καταλαβαινουν το ΕΣΡ δεν ειναι ελληνικό με την έννοια που έχετε στο μυαλό σας , αλλιώς θα είχε κλείσει πολλά γνωστά κανάλια και εκπομπές αποχαύνωσης τύπου ράδιο αρβύλα κτλ και θα είχε απαγορεύσει να παίζουν σε κρατικό κανάλι κομμουνιστικα προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ διαστρεβλωσης της ιστορίας τύπου "Μηχανή του Χρόνου" κτλ κτλ ... ΕΣΡ ο λογοκριτής και ο μπάτσος στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο απο 1989 απο άναρχο-κομμουνιστες του ΠΑΣΟΚ κάτι σαν τα EllinikaHoaxes ( στους ίδιους ελληνόφωνους ανήκουν όλα αυτά, για αυτό ειναι όλες στελεχωμένες με τύπου αριστερό-κομμουνιστές που μεταλλάσσονται και σε Νεοδημοκράτες ανάλογα τι κόμμα τους προωθούν καθε φορά).

Προσπάθεια συγκέντρωσης εκατοντάδων εγγράφων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ενδεχομένως για νομική προσφυγή κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, κατήγγειλε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ο οποίος δεν σταμάτησε εκεί και εξαπέλυσε επίθεση κατά των γιατρών, οι οποίοι μιλούν με επιφύλαξη ή αρνητισμό απέναντι στα συγκεκριμένα εμβόλια που προσφέρθηκαν με ταχείς διαδικασίες στους πολίτες.

Συγκεκριμένα είπε πως είναι υποχρέωση των ιατρικών συλλόγων της χώρας και των πειθαρχικών τους συμβουλίων να τους αφαιρέσουν τις άδειες προσθέτοντας ότι έχουν ήδη καθυστερήσει.

Οι δηλώσεις έρχονται μετά από εκείνες του κ. Θεμιστοκλέους που τους χαρακτήρισε «τσαρλατάνους» και πως «πρέπει να τιμωρηθούν», ενώ αποθέωσε την Εκκλησία για την στάση της σε σχέση με τα εμβόλια και όσους αντιδρούν.

Ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργος Ελευθερίου, ζήτησε να παρεμβαίνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά όσων ιατρών μιλούν κατά των εμβολίων. Όλα αυτά, ενώ υπήρξε πρόταση να γίνει ντιμπέιτ μεταξύ των κρατικών «ειδικών» και των επιστημόνων που διαφωνούν, κάτι που προσπέρασαν τόσο ο κ. Τζανάκης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας, καθώς προφανώς τότε τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα για τους υπέρμαχους του εν λόγω εμβολίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications