Μητροπολίτης Σεραφείμ: Όχι στην «γνώμη» των συνωμοσιολόγων, ο εμβολιασμός δεν είναι τρομακτικά επικίνδυνος(vid)

H γνώση και η αντίληψη έγιναν "γνώμη" των συνωμοσιολόγων βασικά δεν θέλουμε να βάλουμε screenshot απο προφίλ ελληνόφωνων συμμοριτών που καθοδηγούν τα άναρχο-τρολλ και τους antifa και τι βαζουν στα προφίλ τους και σε άναρχο-σελίδες τους, ειναι αυτοί που κόπτονται για τα εμβόλια, μονο δηλαδή τα προφίλ τους να δεις αρκεί για να καταλάβεις, πέραν το γεγονός ότι λένε ψέμματα για τα πάντα και έχουν κάνει θηριωδίες ιστορικά που έχουν θάψει κάτω απο τόνους ψεμάτων και προπαγάνδας και κατηγορούν τα θύματα τους ως κακούς κλασική συμπεριφορά μοχθηρού και σχιζοφρενή, άτομα εμπιστοσύνης δεν μπορείς να πεις! άλλο που εκατομμύρια δεν έχουν ιδέα ποιοι στα αλήθεια ειναι πίσω από τα εμβόλια, (και οχι μονο) και νομίζουν ότι τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ενώ τους βλέπεις να λενε υπέρ τον εμβολίων και απειλούν πρώτα αυτοι στα προφίλ τους και μέτα οι δήθεν είδικοι στα κανάλια τους :

Στο Πειραϊκό χωριό, στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Πειραιώς στην Παιανία, βρέθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, για τα εγκαίνια νέου πυροσβεστικού σταθμού στο σημείο.

Όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό κανάλι: «Είμαστε σε μια συνέργεια με τον υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα, τον δήμαρχο της Παιανίας, και τον δήμαρχο Ελληνικού και πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας του Υμηττού. Η συνέργεια είναι στο γεγονός ότι δημιουργήθηκε ένα πυροφυλάκιο θαυμαστό εδώ, που εποπτεύει σε όλο το χώρο των Μεσογείων, και θα προστατεύει την περιοχή από την επίθεση της πυρκαγιάς» και πρόσθεσε: «Έχουμε το μεγάλο δώρο του Θεού να έχουμε την ομορφιά δίπλα μας, να την εκφράζει το φυσικό περιβάλλον. Και πρέπει να το προστατεύσουμε και να συνεργήσουμε όλοι στην αποφυγή της καταστροφής του».

Αναφερόμενος στο θέμα του εμβολιασμού, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είπε: «Δίνοντας ένα ταπεινό παράδειγμα, εμβολιάστηκα στις αρχές Φεβρουαρίου γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτηθεί η περίφημη ανοσία. Ο κίνδυνος από την υπόθεση αυτή είναι οι μεταλλάξεις που είναι απρόβλεπτες και απροσδιόριστες, και βλέπουμε πόσο τραγικές συνέπειες έχουν.

Αυτή τη στιγμή νομίζω, ότι κάθε σωστά σκεπτόμενος άνθρωπος, προσφεύγει στη γνώμη των επαϊόντων, όχι αυτών που έχουν το θράσος της αγνοίας και λένε ένα σωρό ανοησίες και συνωμοσιολογικά σενάρια φαντασίας. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η βρεφική θνησιμότητα απομειώθηκε χάρις στον εμβολιασμό. » και συνέχισε λέγοντας ότι “ο εμβολιασμός δεν είναι κάτι τρομακτικά επικίνδυνο για τη ζωή μας. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές παρενέργειες, αλλά όταν κανείς βάλει σε αντιπαράθεση το τι υφίσταται από αυτή τη νόσηση και το τι ελάχιστες πιθανότητες έχει να έχει κάποια παρενέργεια, νομίζω ότι γέρνει τη ζυγαριά υπέρ του εμβολιασμού άμεσα”.

Όπως είπε επίσης: «Ο κόσμος νιώθει αγωνία και φόβο, αλλά νομίζω ότι η καλή κρίση πηγάζει από τα γεγονότα. Όσοι έχουν εμβολιαστεί αποφεύγουν τα χειρότερα».

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Πίστευα ότι αυτός ο Επίσκοπος ήταν ορθόδοξος μαχητής. Με βαθιά θλίψη διαπιστώνω ότι κι αυτός είναι ένα από τα φερέφωνα της ΝΤΠ !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications