Mήνυμα της μητέρας της Γαρυφαλλιάς: «Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται στα κορίτσια με ανδρισμό»

Ενα μεγάλο δράμα ζουν οι γονείς της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο, με τον 30χρονο φίλο της να ομολογεί ότι τη σκότωσε.

«Είναι φονιάς, αυτός την σκότωσε. Ήταν πολύ αγαπητή, ένας επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της» συμπληρώνει. «Σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μία ζωή διάβαζε και δεν έκανε τίποτα άλλο και πήγε πρώτη φορά διακοπές στη ζωή της.

«Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μονό άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω κι αλήτες όταν παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές κι αντί να το προστατεύσουν του φέρονται έτσι», είπε στον ΣΚΑΪ ο πατέρας της 26χρονης, Κώστας Ψαράκος.Από την πλευρά της, η Αλέκα Ψαράκου εμφανίστηκε ψυχραιμότερη και ζήτησε απ’ όλους να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειάς της.

«Μόνο στην κρίση του παιδιού μου που μου έλεγε ότι είναι ένα κάλο παιδί, άλλα έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές άλλα πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει», ανέφερε για τον 30χρονο.

«Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον δικό της πόνο», λέει χαρακτηριστικά η Αλέκα Ψαράκου αναφερόμενη στην μητέρα του 30χρονου. «Και κείνη η μάνα αυτό το παιδί έχει κάνει, δεν ήθελε να φτάσει σ’ αυτό το σημείο», συμπληρώνει.

Όπως λέει η κυρία Ψαράκου, «ο σύζυγος μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θέλω μία ηρεμία να τιμήσω το παιδί μου που κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή μ’ αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κάκια στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους».

Συνεχίζει δε λέγοντας: «Αυτή η τραγωδία είναι πρώτα για το παιδί μου που δεν του άξιζε αυτό. Σ’ αυτό το πλάσμα δεν άξιζε αυτό το πράγμα».

Κάνοντας μία αναφορά στα απανωτά περιστατικά δολοφονιών γυναικών η μητέρα της Γαρυφαλλιάς απευθύνει έκκληση «να μην φύγουν άλλα κορίτσια». Όπως λέει δε στον ΣΚΑΪ, «σας παρακαλώ περάστε αυτό το μήνυμα ότι πρέπει να είναι η τελευταία Γαρυφαλλιά το παιδί μου που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα και πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά».

«Βγάλτε τα λογία μου όπως ακριβώς τα είπα σας παρακαλώ. Μάθετε στα αγόρια σας, σας παρακαλώ, να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες κι εγώ έχω δυο γιους. Τι να σας πω, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε η ίδια οικογένεια. Είναι το πρώτο μας παιδί, είναι τραγικό, είναι εφιάλτης. Τα αδέλφια της είναι σε πολύ τραγική κατάσταση, τρέχουμε σε νοσοκομεία είναι τραγικό αυτό που ζούμε».

Κλείνοντας συγκινεί και λέει: «Θα ήθελα να πω στο παιδί μου μία τελευταία φορά ότι το αγαπώ κι εγώ και η οικογένεια μου κι ότι το λατρεύουμε κι ότι δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο».

Μάθετε στα αγόρια σας, σας παρακαλώ, να φέρονται με ανδρισμό, να μην είναι αλήτες - Νομίζει ότι αυτά διδάσκονται οπως οι περισσοτεροί (!) αυτά τα παραμυθία τα βαζουν και στο facebook οτι και καλα απο το σπίτι διαμορφώνει χαρακτήρα κάποιος, και οτι και καλα ειναι θεμα μάθησης ο χαρακτήρας, τοτε πως γινεταί οι "αμόρφωτοι" να ηταν πολύ καλύτεροι άνθρωποι κάποτε?? 1960 - χωρίς σχολείο και πτυχία 0 εγκληματικότητα, 2018 όλοι έχουν πτυχία στα ύψη εγκληματικότητα.. Το ότι η κορη της τα είχε με ένα μοχθηρό αγριμι εκ γενετης απο αυτα που εξαπατουν και ευκολα γυναίκες για να αναπαράγουν την ρατσα τους (με 20 πάνω απο το μεσω ορο να διαπράξουν εγκλήματα) δεν της περναει απο το μυάλο... οι φερόμενοι ψυχολόγοι έχουν το τίτλο " ψυχολόγοι " αλλα δεν μιλάνε καθόλου για την ψυχή και το πνεύμα και φυσικά ούτε οτι παίζει ρόλο τι φυλης ειναι κάποιος , οι συμμορίτες επίσης συγκρινόμενης φυλής όμως που τα ξέρουν αυτά κουβάλησαν ορδές λαθρο σε όλη την Ευρώπη ώστε με αιμομιξίες να ρίξουν το πνευματικό επίπεδο και να γίνουν όλοι αγρίμια μειωμένης νοημοσύνης ώστε να κυριαρχούν ανενόχλητοι και να τους υπηρετούν , βλέπε antifa κανένας τους δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος,αν πας στο σε εκδήλωση ΚΚΕ νομίζεις οτι είσαι στην Σαουδική Αραβία επειδή μοιάζουν με άραβες και λοιπες σημιτικές φυλές .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications