Δραπετεύουν από την Αθήνα οι ανεμβολίαστοι για να μην τους πιάσουν τα μέτρα των  υμνητών και παιδιών του  Lucifer

Δραπετεύουν άρον-άρον οι πολίτες εκτός Αθηνών, προκειμένου να μην εγκλωβιστούν από τα μέτρα.

Από το πρωί χιλιάδες ταξιδιώτες βρέθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά για να αποφύγουν να υποβληθούν σε PCR ή rapid tests.

Σήμερα και αύριο οι Έλληνες πολίτες έχουν ένα «παράθυρο ευκαιρίας» να ταξιδέψουν ελεύθερα εντός της χώρας τους, χωρίς να χρειάζεται να εμβολιαστούν ή να κάνουν κάποιο πανάκριβο τεστ για να περάσουν τα εσωτερικά «υγειονομικά» σύνορα που πλέον θα υψώνονται σε όλη την επικράτεια.

Έτσι χιλιάδες πολίτες φαίνεται πως το εκμεταλλεύονται αυτό με αποτέλεσμα σήμερα να παρατηρείται κοσμοσυρροή στα λιμάνια όλης της πόλης και τα τελευταία «ελεύθερα» εισιτήρια για τα νησιά να έχουν κάνει φτερά.

Όπου και να πάτε το κακό θα σας βρει, μπορεί να ειναι ανάμεσα σας ήδη που εσείς οι ίδιοι γεννήσατε και αναθρέψατε .

Και τα παραμυθία περί ανατροφής απο σπίτι που σας λένε οι ψευδό-ψυχολόγοι που διαβαζουν επίσης ψευδό-ψυχολόγο Σίγκμουντ Φρόυντ, αφήστε κατα μέρους, άγγελος δεν γίνεσαι με το ζόρι αλλα γεννιέσαι, αλλιώς απο την ίδια μάνα και τον ίδιο πάτερα δεν θα εβγαίναν εντελώς διαφορετικά άτομα, και όλοι αυτοί οι δήθεν μορφωμένοι με "καλές αρχές" θα είχαν αρετές και δεν υπηρετούν το κακό επειδή από αυτό προέρχονται ..ουδείς έχει καταλάβει ότι οι δαίμονες όπως ξέρετε το κακό,τα τεκνά του Lucifer δεν ειναι στον Άδη αλλα εδώ ανάμεσα σας, και δεν θα σταμάτηστε την αναγέννηση σας σε αυτο πλανήτη επειδή ηθικά και πνευματικά σας κρατούν στο πάτο όλοι αυτοι οι δαίμονες...

Ένας αδίσταχτος που πρόσφατα έλεγε «Ψέκες, καραγκιόζηδες, καθάρματα αντιεμβολιαστές πρέπει να δικαστείτε» εμφανίζεται fun σε "σελίδα λάτρεις του Εωσφόρου/ Lucifer" , και σίγουρα δεν πάτησε like τυχαία εκεί, δεδομένου ότι λέει ακριβώς τα ίδια με τον Εωσφόρο/Lucifer που καθοδηγεί ολους αυτούς που ξέρετε δηθεν ως ιδεολογία κομμουνιστές antifa και λοιπά αποβράσματα τεκνα του Lucifer , ποιοι μιλανε για καθαρμάτα που όλα τα εγκληματικά στοιχεία ειναι ομοιοί τους για αυτό βγάζουν νομούς υπέρ τους για να τους βγάζουν έξω, και προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πάντες ακόμη και με σχόλια οχι μονο με έγκυρες πήγες τους που όλες το μονο μέλημα τους ειναι πως θα εξαπατήσουν , και κανένας δεν βλέπει ότι αυτο ειναι χαρακτηριστικό δαιμόνων που τους λένε σε θρησκείες ...το παράξενο βεβαία θα ηταν να μην είχε σχέση με τέτοιες σελίδες, απο το 2014 βλεπεις ότι όλοι αυτοί που λένε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες οχι μονο συμπεριφέρονται ως δαίμονες αλλα έχουν σχέση με καθε τι κακό γιαυτο τα είχαν μαζέψει στα ξερονήσια, ειδικά τοτε που ο κόσμος ήσαν πιο αγνός ξεχωρίζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα απο την μοχθηρή φύση τους ..

Οποιοδήποτε ειναι πονηρός με την κακή έννοια((ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις ) ύπουλος και μοχθηρός αναμεσα σας, πνευματικά έχει προέλευση από αυτο που ξέρετε ως Σατανά, ζείτε με αυτούς και ζευγαρώνεται με αυτούς οι γυναίκες και το κακό δεν σταμάτα ...Ο πλανήτης μολύνθηκε με την σπορά του κακού πριν πολλά χρόνια μεσώ μοχθηρών εξωγήινων επίσης προέλευσης απο το κακό...

Και επειδή πολλοι που ειναι στο πάτο πνευματικά θα πουν ότι αυτα ειναι χαζομάρες επειδή ειναι ανίκανοι να καταλάβουν, αντίστοιχο o post με θέμα ότι αυτοί που θα μείνουν πνευματικά και ηθικά κατώτεροι ειναι καταδικασμένοι να ζουν και να ξανα ζουν σε αυτο τον πλανήτη φυλακή, στο facebook δεν το είδε κανένας γιατι αμέσως έδωσαν εντολή να εχει μηδαμινή απήχηση επειδή ειναι χαζομάρες αυτα για πολλούς για αυτό!!

Δηλαδή οι αρχαίοι που ηθικά και πνευματικά ήσαν πολύ ανώτεροι έλεγαν χαζομάρες για σημερινούς Νεοέλληνες(!) αφού να φανταστεί κάνεις νοήμων πως ειναι τοσο κατώτεροι οι περισσότεροι που δεν σκεφτονται οτι για να θελουν να κατακτήσουν τον πλανήτη κάποιοι,και κάνουν σχέδια για 50-100 χρόνια μπροστά, σημαίνει ότι δεν γεννιούνται μια φορά και τέρμα ...Πως γίνεται ορδες να μην βλέπουν τίποτα ενώ τους βλέπεις και μεσώ ίντερνετ ? ο Θουκυδίδης έλεγε οτι «Οι άνθρωποι που αγωνίζονται για επιβίωση πλησιάζουν την κατάσταση του ζώου και συνεπώς αυτόματα τοποθετούνται πέραν της ηθικής» γιαυτό κρατούν την ανθρωπότητα στο πάτο με καθε τι κακό, και επίσης να τους ενδιαφέρουν μονο τα λεφτά για να "ζήσουν", βλεπε οικονομική κρίση , σε ποιους ανήκουν οι τράπεζες ? τις "θεωρίες συνωμοσίας" που τις βλέπουν κάποιοι όταν ειναι συνωμοσίες που ειναι ανίκανοι να αντιληφθούν? επίσης πως γίνεται όποτε βάζουμε κατι ενοχλητικό να πηγαίνει στο πάτο η απήχηση? και αυτο θεωρίες συνωμοσίας? .

NIGHTWISH - Planet Hell-Μερικά αποστάματα από τους στίχους :
Αρνούμαι το ψέμα
Όλη η ζωή είναι ο φόβος για τη ζωή,
ανόητοι, περιπλανηθείτε, προκαλέσατε τους Θεούς και χάσατε
Σώστε τον εαυτό σας για μια δεκάρα για το πλοίο
Σώστε τον εαυτό σας και αφήστε τους να υποφέρουν
.... Αναμένουμε πότε θα βγάλουν και αυτο "ναζιστικό τραγούδι" οι δαίμονες οπως το happy nation - ace of base που είχαμε βαλει εδω πριν κατι χρόνια, ξύπνησαν μετα απο τόσα χρόνια που υπάρχει οτι ειναι ναζιστικό επειδή το βάλαμε , και το εκαναν θέμα σε άναρχο-σατανικές -βρομώ - σελίδες τους που οι μάζες τις ξερουν ως έγκυρες πήγες (μαλιστα μια εγκυρη πηγη τους με 700.000 like η lifo το 2015 διαφήμιζε αναρχο-σατανικη ομαδα τους στο facebook που το καθε βούρλο νόμιζε οτι ειναι φιλοζωική ομάδα επειδή στο τίτλο είχε και την λέξη "γάτες", και έβαζε για την γάτα του, ενώ οι διαχειριστές της μεταξύ άλλων ηταν υμνητές της Εκκλησίας του Σατανά, ετσι μαζεύουν αφελείς και τους οδηγούν στο σατανισμό τους ),

Και ουδείς κατέλαβε ότι το έβγαλαν ναζιστικό επειδή έλεγε για ευτυχισμένο έθνος που οι άνθρωποι θα ειναι χαρούμενοι ενώ αυτοι κανουν το ακριβώς αντιθετικό : σπέρνουν την παρακμή στα πάντα την πνευματική φτωχιά και την δυστυχία, από αυτά τρέφονται οπως οι συγγενείς τους εξωγήινα ερπετά η λογική το λέει , αλλα ο γραικύλος ραγιάς Νεοέλληνας υλιστής χωρις ηθική και αρετές , που να τα καταλάβει αυτά σε τοσο κατώτερο πνευματικό και ηθικό επίπεδο που ειναι? σαν να μιλάει ο Πλάτων σε ζουλου ! ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! αλλα δεν τολμάει να πάει και να πει για θεωρίες συνωμοσίας στους σατανιστές και πως πιστεύουν σε χαζομάρες , οι περισσότεροι δεν ανήκουν στο ευγενές ευρωπαϊκό γένος, και επειδή ειναι πολύ περισσότεροι έχουν ρίξει στο κατώτερο επίπεδο τους και τους υπολοίπους που πλέον δεν καταλαβαινουν οτι πολλοι γύρο τους δεν έχουν καμια διάφορα από αυτό που ξερουν ως δαίμονες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications