Γενική έγερση σε όλη την Ελλάδα με διαδηλώσεις κατά της υποχρεωτικής έκχυσης ουσιών στους ανθρώπους

Σε τουλάχιστον 44 πόλεις της Ελλάδας και ακριβώς την ίδια ώρα, διοργανώνονται σήμερα το απόγευμα συλλαλητήρια και πορείες κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, κατά της υποχρεωτικής έκχυσης ουσιών στο σώμα των ανθρώπων και κατά των μέτρων διχασμού μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών.

Κέντρο αναφοράς αναμένεται να είναι η συγκέντρωση της Αθήνας στις 6μμ στο Σύνταγμα, που αναμένεται να είναι μεγαλειώδης και ανάλογη αυτής που πραγματοποιήθηκε πριν ακριβώς μια εβδομάδα με πάνω από 15.000 άτομα να δίνουν βροντερό παρών.

Οι πολίτες «βράζουν» και μετά τη σημερινή νομοθετική ρύθμιση περί υποχρεωτικών εμβολιασμών και τις «δημοκρατικές» κυρώσεις σε όσους εργαζόμενους αρνούνται να εμβολιαστούν δεν δέχονται να υποκύψουν στις πιέσεις και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης.

Μερικές από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις αναμένονται:
Στην Αθήνα Σύνταγμα 18:00
Στη Θεσσαλονίκη, Λευκός Πύργος 18:00
Στην Αλεξανδρούπολη Δημαρχείο 18:00
Στη Δράμα πλατεία Ελευθερίας 18:00
Στην Καβάλα πλατεία Ελευθερίας 18:00
Στην Κομοτηνή πλατεία Ειρήνης 18:00
Στην Ξάνθη πλατεία Δημοκρατίας 18:00 και
στις Σέρρες πλατεία ελευθερίας 19:30.

Πρόσταγμα για να δώσει ο λαός το παρών ανάμεσα σε πολλούς είχε δώσει και ο επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ, πρώην Υφυπουργός Εργασίας και πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος: «Η φωνή του λαού και αυτή την Τετάρτη θα σου τρυπήσει τα αυτιά με την μυριόστομη κραυγή «Κούλη παραιτήσου…»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications