Έξαλλος ο Λοβέρδος με σερβιτόρο που δεν είχε εμβολιαστεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ίδιος έχει δώσει ρέστα το τελευταίο διάστημα σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών:

Με τι ιδιότητα ακριβώς ενοχλείται αν κάποιος σερβιτόρος δεν έχει κάνει το εμβόλιο? και γιατί βγάζουν αυτόν που ούτως η άλλος θα πει αυτά που θα πουν οι συμμορίτες που υπηρετεί και πληρώνεται πολλά χρόνια όπως φαίνεται? απλό: για να νομιζουν οι μάζες ότι ειναι οι κακοί που δεν ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο τους (κατι τέτοια υποκριτικά) λένε αυτοι που δεν εχουν κανει το μπολιασμα, ο άλλος έγραφε όλοι οι επιστήμονες ειναι στο κόλπο? ενώ παντού βγάζουν δικούς, και κυνηγούν και συκοφαντούν όσους δεν λένε αυτά που λένε αυτοί.

Στο μεταξύ οι μάζες νομιζουν οτι ψηφίζουν δηθεν διαφορετικά κόμματα επι σείρα έτων ενώ όλοι αυτοι κανουν βόλτες από ένα κόμμα στο άλλο.. Το "πλούσιο" βιογραφικό τους, όλη του η ζωή κομματόσκυλο, και δεν έχει καμιά επαφή με την πραγματικότητα: Ο Ανδρέας Λοβέρδος (15 Μαΐου 1956), είναι Έλληνας πανεπιστημιακός και πολιτικός, βουλευτής Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών του Κινήματος Αλλαγής.

Εκλέγεται βουλευτής με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ), τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής από το 2000. Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ορίστηκε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μετά τις εκλογές του 2019 ορίστηκε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Στην κυβέρνηση Σημίτη διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών (2002-2004) με αρμοδιότητα τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις και την αναπτυξιακή συνεργασία.

Στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ανέλαβε το 2009 το χαρτοφυλάκιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και το 2010 αυτό του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο διατήρησε και στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Το τελευταίο εξάμηνο της κυβέρνησης Σαμαρά κατείχε τη θέση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το 2012, διαφώνησε με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και δημιούργησε μια πολιτική κίνηση, τη Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας από την οποίο προήλθε η Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα. Το 2014 το κόμμα του συμμετείχε στις Ευρωεκλογές με τον πολιτικό συνασπισμό Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη και το φθινόπωρο του ίδιου έτους επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ.Τον Ιούνιο του 2015, διεκδίκησε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ με συνυποψηφίους του τη Φ. Γεννηματά και τον Ο. Κωνσταντινόπουλο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications