Επέβαλαν πρόστιμο 70.000€ στον Γιανακόπουλο λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του κατά της ΝΤΠ!

Λίγες ημέρες μετά τις αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις οποίες αναφερόταν «κατά της Μεγάλης Επανεκκίνησης «(Great Reset) και της «Νέας Τάξης Πραγμάτων», και υπέρ της «Μεγάλης Αφύπνισης» αλλά και τις δηλώσεις του ότι θα αντιδράσει κατά όποιου βρίζει τους ανεμβολίαστους η Euroleague ξαφνικά «θυμήθηκε» κάτι άλλες παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του επέβαλε πρόστιμο 70.000 ευρώ!

Ο λόγος της τιμωρίας, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, είναι για δηλώσεις που «αποδείχθηκαν προσβλητικές για την διοργάνωση και την διοίκησή της».

Η ανακοίνωση:

«Ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που εμπλέκεται με τον Παναθηναϊκό, τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ για δηλώσεις που αποδείχθηκαν προσβλητικές για την Euroleague και την διοίκησή της, με βάση το άρθρο 24.1Γ του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague».

Οι "προσβλητικές" δήλωσεις του Γιανακόπουλου:

Μετά την ανάρτησή του μέσω ενός βίντεο στο instagram για τα εμβόλια (Δείτε ΕΔΩ), ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ξέσπασε και πάλι μέσω των social media.

Αυτή τη φορά επικεντρώθηκε στο «Great Reset» (Μεγάλη Επανεκκίνηση), ένα σχέδιο του οποίου κύριος εκφραστής του είναι ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Martin Schwab, γράφοντας τα παρακάτω:

«Εμείς οι άνθρωποι, έχουμε επανεξετάσει την πρότασή σας για τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” και λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να το απορρίψουμε προς ώρας.

Παρόλο που βρήκαμε αυτή την ελεύθερη δοκιμή της Νέας Τάξης Πραγμάτων πολύ ενδιαφέρουσα, έχουμε αποφασίσει αντιθέτως να πάμε με την “Μεγάλη Αφύπνιση».

Που ειναι το παράξενο?

Αναμενόμενο ηταν .....

Εδώ έβαλαν πρόστιμο μεσώ Ε.Σ.Ρ. που ελέγχουν επίσης οι ιδιοι, σε μικρό ανεξάρτητο τοπικό κανάλι επειδή τους έθιξε την Μάγδα Φύσσα , έβαλαν και την γελοία δικαιολογία "ποιοτικής στάθμης " ενώ τα κανάλια τους ειναι γεμάτα ποιότητα¨ θα ενόχλησαν φαίνεται και οι αναφορες για τον Πόντο ... και κάπως έτσι έκλεισαν χιλιάδες εργοστάσια στην Ελλάδα μέτα το 1974 ...

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Η Μάγδα Φύσσα δεν πείθει στον ρόλο της χαροκαμμένης μάνας -ο γιός της δεν πέθανε ποτέ, έχει απλά και αυτός τον ρόλο του πεθαμένου. Καιδεν πείθει γιατί είναι πολύ δύσκολος αυτός ο ρόλος όταν το παιδί σου είναι ζωντανό. Πώς να μην την προστατεύουν λοιπόν αφού πούλησε την ψυχή της για να δέσει την "εγκληματική οργάνωση";

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications