Επιστρέφει η μάσκα ως εκδίκηση  - Κλειστοί χώροι εστίασης μόνο για εμβολιασμένους

Νέα μέτρα αναμένεται να αποφασίσουν σήμερα οι «ειδικοί» για την αντιμετώπιση του κορωνοϊό, μετά και τη νέα αύξηση κρουσμάτων που σημειώθηκε χθες, τα οποία άγγιξαν τα 1.820.

Ειδικότερα, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι σε Αττική, νησιά και τουριστικές περιοχές να υποβάλλονται σε δύο self tests ανά εβδομάδα.

Όσον αφορά στην επαναφορά της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, η επιστημονική επιτροπή εμφανίζεται διχασμένη, με ορισμένους να ζητούν την επαναφορά της χρήση της παντού και με άλλους να ζητούν ναι μεν την εφαρμογή του μέτρου σε εξωτερικούς χώρους, αλλά μόνο όπου υπάρχει συνωστισμός και, φυσικά, σε εσωτερικούς χώρους. Παρόλα αυτά το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους.

Παρ' όλα αυτά, δεν φαίνεται να προκρίνονται τα rapid tests για μετακινήσεις από νομό σε νομό και η επιβολή νέου απαγορευτικού στις ώρες μετακίνησης.

Τροποποιήσεις στη λειτουργία της εστίασης

Ακόμα, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο τα καταστήματα εστίασης να λειτουργούν από τις 15 Ιουλίου μόνο ως αμιγείς χώροι στο εσωτερικό τους για τους εμβολιασμένους.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη (08/07) τα καταστήματα εστίασης θα λειτουργούν μόνο με καθήμενους πελάτες.

Επιπλέον, από τη Δευτέρα (12/07), σχεδιάζεται μια ειδική ομάδα αστυνομικών να διαθέτει συγκεκριμένη εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα, με την οποία θα ελέγχει τη γνησιότητα των πιστοποιητικών εμβολιασμού αλλά και των self tests.

Επίσης, δεν αποκλείεται μέσα στα κλαμπ να επιτρέπονται μόνο εμβολιασμένοι και στο τραπέζι βρίσκεται πάντα η πρόταση για ελέγχους με τεστ πριν από τη μετακίνηση από νομό σε νομό.

Αυτά γίνονται όταν η αριστερό-μαρξιστική Athens voice βάζει post από την αδελφή της σελίδα lifo και στην συνεχεία βγαίνει στην αρχική σελίδα facebook σε εκατομμύρια με την "στάμπα προτείνεται για εσάς" και πάνω απο 4000, ηλίθιοι πατούν like και δεν καταλαβαινουν οτι το facebook προωθεί δίκες τους σελίδες, μάλιστα ύπουλα έλεγαν οτι δεν θα βγάζει ενημερώσεις απο σελίδες που έχουν πατήσει like οι μάζες,με σκοπό να μην διαβαζουν ανεξάρτητες σελίδες αφου όλες οι δίκες τους βγαίνουν στην αρχική και χωρίς να έχεις πατήσει like (και αυτοί τωρα θελουν το κάλο σου όταν ακόμη και στο ίντερνετ φαίνεται τι ύπουλοι και μοχθηροί ειναι και τι δόλιες πρακτικές εφαρμόζουν ).. κοινός αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί οι ηλίθιο που δεν έχουν αφήσει σελιδα συμμοριτών που να μην έχουν πατήσει Like και κάνουν δεδομένα ότι τους λένε πως θα τα έκαναν όλα αυτά? επειδή λειτουργούν εκ του ασφαλούς αν δεν έβλεπαν μεσώ ίντερνετ ότι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού λειτουργεί ως κοπάδι αιγοπροβάτων δεν θα έκαναν όλα αυτά, αλλιως θα τα έκαναν και το 80 η το 90 ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications