Γαλλική Αριστερά  : το «Covid Free δεν είναι υγειονομικό μέτρο αλλά πολιτικό. Είναι επιβολή διαρκούς ελέγχου

Είναι επιβολή διαρκούς ελέγχου. Αφανίζει την Ελευθερία. Σας ανακαλώ στη Λογική.” Τάσσεται κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού συνυφασμένου με στέρηση εργασιακών δικαιωμάτων!!

Ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς Jean-Luc Mélenchon : ”το «Covid Free” δεν είναι υγειονομικό μέτρο αλλά πολιτικό. Είναι επιβολή διαρκούς ελέγχου. Αφανίζει την Ελευθερία.Σας ανακαλώ στη Λογική.” Τάσσεται κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού συνυφασμένου με στέρηση εργασιακών δικαιωμάτων!! :”Όλες και όλοι που μ΄ακούτε μην πιστεύετε ότι η εγκαθίδρυση του pass sanitaire ( σσ το εκεί covid Free) είναι ακριβώς ένα ακόμη υγειονομικό μέτρο μεταξύ άλλων. Πρόκειται για μια βαθιά αλλαγή των κοινωνικών σχέσεων στη χώρα μας.

Είναι μια μορφή δαμασμού στο διαρκή έλεγχο που είναι ανυπόφορος και που αύριο μας εκθέτει σε νέες επινοήσεις αυτού του τύπου που είναι κατά της Ελευθερίας…Η Ελευθερία είναι το αγαθό το θεμελιώδες το πιο πολύτιμο που διαθέτει κάθε συνείδηση και κάθε ύπαρξη.Η Ελευθερία δεν δύναται να κατακερματιστεί σε μικρά κομμάτια γιατί στο τέλος δε θα απομείνει τίποτα.

Η Ελευθερία είναι η κοινή μας υπόθεση όποιες κι αν είναι οι πολιτικές μας διαφορές σε αυτή τη χώρα, η ελευθερία της συνείδησης η ατομική ελευθερία η ελευθερία ν΄αντιδράς σεβόμενος το νόμο, είναι η ελευθερία η θεμελιώδης. Πρέπει λοιπόν να την υπερασπιστούμε γιατί ο πειρασμός είναι πάντα μεγάλος.

Σας καλώ να επανέλθετε στη λογική. όλο αυτό είναι ολοκληρωτικά καταχρηστικό. Φανταστείτε όλες αυτές τις σκηνές τις ανείδωτες που θα έχουμε παντού και τις διαμάχες που θα προκύψουν. Δεν είναι αυτή η κοινωνία που θέλουμε. Κι έπειτα σε αυτά τα φτωχά άτομα που θα πουν. Αν δεν εμβολιαστήκατε διώχνεστε από τη δουλειά σας. Αν δεν εμβολιαστείτε κι αν δεν μπορείτε να πληρώσετε το τεστ σας τότε να μείνετε σπίτι σας να κλειστείτε στο σπίτι σας.”

https://www.youtube.com/watch?v=cRSouzuFvUk

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications