Αυξήθηκαν σημαντικά τα ραντεβού τις τελευταίες ημέρες λένε έγκυρες πήγες τους

Σημαντική αύξηση παρουσιάζουν οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα, καθώς αυξήθηκαν τα ραντεβού που είχαν κλειστεί, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται. Μιλώντας στο pagenews.gr ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία των εμβολιασμών, αυτος για να πηγαίνει στο pagenews.gr δικία τους ειναι .

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αύξηση, ειδικά στις ηλικιακές ομάδες 18-24 και 25-30, όπου ο αριθμός των εμβολιασμών έχει εκτοξευθεί.

Αυτό φαίνεται και στο γράφημα όπου η γκρι γραμμή καταγράφει τα ραντεβού στο γενικό πληθυσμό (εδώ έχουν συμπεριληφθεί και ευπαθείς, υγειονομικοί και εκπαιδευτικοί και για αυτό ο συνολικός αριθμός ει ναι μεγαλύτερος από τον 2ο πίνακα που ακολουθεί) και η μπλε γραμμή την ηλικιακή ομάδα 18-24.

Ενδεικτικό είναι ότι ενώ στους νέους (18-24) μέχρι 3 Ιουλίου, ο μεγαλύτερος ημερήσιος αριθμός προσέλευσης που είχε καταγραφεί ήταν 15.608 στις 28 Ιουνίου, στις 5 Ιουλίου προσήλθαν 23.875 και στις 6 Ιουλίου 22.116.Στο γενικό σύνολό ξεπεράσαμε και πάλι τους 100.000 εμβολιασμούς ημεησιώς στις 5 Ιουλίου (111849) και στις 6 Ιουλίου (103.353).

Ο υφυπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρυθμό των εμβολιασμών στη χώρα μας. Χθες είχαμε 91.600 εμβολιασμούς, με τις καθημερινούς εμβολιασμούς να αυξομειώνονται (είχαν ξεπεράσει τις 100.000 αλλά έπεσαν και κάτω από τις 90.000), με τον ίδιο να εξηγεί πως πλέον γίνονται εμβολιασμοί και με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και πρέπει να αξιολογηθεί και αυτό.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο αριθμός των ατόμων που έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου ανερχόταν στις 37.000 καθημερινά, ενώ αυτή τη βδομάδα ήταν στις 47.000, δήλωσε ο υφυπουργός και πρόσθεσε πως όσο υπάρχει το ενδιαφέρον για την πρώτη δόση είμαστε μέσα στους στόχους μας. Παράλληλα, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε 200.000 νέα άτομα που έκλεισαν ραντεβού. «Αν ο ρυθμός παραμείνει μέχρι το Δεκαπενταύγουστο είμαστε μέσα στους στόχους μας», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Παράλληλα, τόνισε πως υπάρχει επάρκεια για τα εμβόλια, διαμηνύοντας πως όλοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού και να κάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τον εμβολιασμό τους.

-- Για λενε αυτα και να τα προωθούν και στο facebook πάει να πει οτι ειναι άδεια τα κέντρα μπολιάσματος --

Αυτός ο Γιώργος Γεωργαντάς τι ξέρει για αυτούς που ήρθαν στην Γη από άλλου και επι της ουσίας ειναι οι δημιουργοί του original ανθρωπίνου γένους «κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν», αλλα και για τους άλλους που ειναι εχθροί των πρώτων, και που και αυτοί δημιούργησαν φυλές οχι όμως «κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν» δεδομένου οτι οι ιδιοι ειναι μη ανθρωπινής μορφής, με στόχο να ξεπαστρέψουν το γνήσιο ανθρωπινό γένος εκ των έσω και να κανουν τον πλανήτη σπίτι τους οι εισβολείς και οι επαναστάτες ? προφανώς τίποτα όπως πολλοί άλλοι, που προφανώς δεν θα ανήκουν στο original ανθρωπινό γένος , όταν η πραγματικοτητα ξεπερνάει και ταινίες "επιστημονικης φαντασίας"...οι ελληνόφωνοι πάντως που τα ξέρουν αυτά με νυχιά και με δόντια (τύπου φιδιού με δηλητήριο) κρατούσαν την μαζα μακριά απο σελίδες με τετοια θέματα ώστε να μην ξυπνήσουν αυτοί που μπορούν να ξυπνήσουν (τα γκοιμ γκοιμ θα παραμείνουν )..

Η πρώτη τους δουλειά στο ίντερνετ το 2014 ηταν να χλευάζουν τετοια θέματα ώστε οι μάζες να τα θεωρούν χαζά και "θεωρίες συνωμοσίας", και να εξαφανίσουν τετοια θεματα από ανεξάρτητες σελίδες στην αναζητηση Google αλλα και στο facebook και τελικά μέσα σε 3-4 χρόνια εκφύλισαν οχι μονο το ίντερνετ αλλα έριξαν και τις μάζες στο επίπεδο τους .. Και κάπως ετσι φτάσαμε στην υποτιθέμενη πανούκλα...

ΥΓ: όποτε λέμε τέτοια που οι ίδιοι λένε στο πόπολο ότι αυτά ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας ώστε να το ρίχνουν σε ζωώδες επίπεδο και να τον ελέγχουν σε νοητικό επίπεδο, πάνε την απήχηση στο πάτο στο facebook ακριβώς γιατι ειναι χαζομάρες και θεωρίες συνωμοσίας!!τι και αν έχουν ρίξει την μαζα σε ζωώδες επίπεδο εδώ και χρόνια ακόμα και αυτούς/αυτές που δεν ανήκουν σε γκοιμ, οπως διαπιστωθεί ξανα πρόσφατα με μια γνήσια απογονη αρχαιων που έχει πέσει στο επίπεδο των γκοιμ τους ... που δεν έχει νόημα ούτε φίλη στο facebook να την έχεις έτσι οπως την έκαναν ,ξέρετε εσείς ελληνόφωνοι σε ποια αναφέρομαι που παρακολουθείται οι ίδιοι και τι βάζουμε εδώ καθώς τα άναρχο-γκοιμ σας και οι περισσότεροι νεοέλληνες δεν καταλαβαινουν τέτοια θέματα ξεπερνούν την αντίληψη τους και την νοημοσύνη τους ....

Εντάξει ικανοποιημένοι τώρα? να δω πότε θα κάνετε αποκατάσταση της απήχησης θέλουμε τους αντιπάλους όρθιους έλεγε ένας δικός σας , ούτως η άλλος ειναι ήδη ξοφλημένοι έτσι όπως τους καταντήσατε, όταν θα κάνετε μείωση του πληθυσμού στο 1/3 τοτε θα ειναι η κατάλληλη στιγμή για αντεπίθεση και ανακατάληψη του πλανήτη, με τόσα πολλά γκοιμ να σας υπηρετούν και να ρίχνουν και στο επίπεδο τους τα μη γκοιμ ειναι ανώφελο. Σας το είχε πει και Γκαίμπελς ο δηθεν υπουργός προπαγάνδας όπως λέτε στο πόπολο με δείκτη νοημοσύνης κάτω του ορίου. Και δεν εννοουσα τον Παππα της Χ.Α ηλιθιοι που χωρις τα γκοιμ σας δεν θα ειχατε καταφερει τιποτα, και που πήγατε και τον πιάσατε μετα απο τοσο καιρό νομίζοντας οτι εννοώ αυτόν ότι θα μάθει τα μυστικά σας (αυτα που ηξεραν και οι "κακοί ναζι" για αυτο ηταν κακοί) όλα με στοιχειά ακόμη και ανεξάρτητα βιντεο ντοκιμαντέρ που εξαφανίσατε απο το ίντερνετ και που εκατομμύρια στην Γη ούτε καν έχουν σκεφτεί, και ξέρετε οτι αν αυτα πανε σε δίκη τα χρήσιμα μοχθήρα γκοιμ σας που έχετε για δικαστές δεν θα ξερουν απο θα φύγουν, και θα καταρρεύσει το Μatrix σας και ο νοητικός έλεγχος που μονο με λέξεις ταμπέλες που δεν σημαίνουν τίποτα κάνετε χειραγώγηση της ίδιας της συνείδησης και του υποσυνειδήτου σε εκατομμύρια ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications