ΟΗΕ: Ζητά συνεργασία με την Κίνα για να «εξακριβωθεί η προέλευση του κορωνοϊού»,  οι δράστες ψάχνουν για δράστες!

Αυτοί το 2020 δεν έλεγαν τα πάντα όλα θεωρίες συνωμοσίας και έκαναν ζημιά ανεξάρτητες σελίδες?

Ο ΟΗΕ ζητά από την Κίνα να συνεργαστεί στην έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την προέλευση της COVID-19.

«Προτρέπουμε όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, να συνεργαστούν πλήρως με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας εάν πιστεύει ότι απαιτούνται περαιτέρω πληροφορίες για την καταγωγή του κορονοϊού. Ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούν όλοι», υπογράμμισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών, Φαράν Χανκ.

Υπενθυμίζεται πως χθες Πέμπτη η Κίνα δεν επέτρεψε να διεξαχθούν περαιτέρω έλεγχοι σε εργαστήρια και αγορές στο έδαφός της.

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας κατήγγειλε μάλιστα την επιπρόσθετη έρευνα του ΠΟΥ ως «προσβλητική» που υπονοεί έντονα πως ο ιός διέφυγε από εργαστήριο στο Πεκίνο.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας εξέφρασε επίσης ανησυχίες ότι η νέα έρευνα έχει ως στόχο την μετατόπιση της ευθύνης για την πανδημία στο Πεκίνο.

«Δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε ότι αυτό το σχέδιο θέλει να ενισχύσει τη θεωρία περί ''διαρροής του ιού μέσω εργαστηρίου" που υποστηρίζεται από ορισμένες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες. Και η έλλειψη διαφάνειας στη διαδικασία αυξάνει τις υποψίες μας πως πρόκειται για ένα σχέδιο με έντονη διάθεση πολιτικής χειραγώγησης της πανδημίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Ζάο Λιτζιάν στις 23 Ιουλίου.

ΟΗΕ: Θυμίζουν κατι αδίσταχτους που ενώ εαυτοί εχουν σκοτώσει την γυναικά τους παιδιά τους κτλ ,μέτα πανε στην αστυνομία και δηλώνουν εξαφάνιση , και κλαψουρίζουν για το κακό που τους βρήκε, και βοηθούν δήθεν την αστυνομία να βρει τους δηθεν αγνοούμενους που οι ίδιοι έχουν δολοφονήσει ....

Και για τους αμόρφωτους με πτυχία : οι ίδιοι που γράφουν τα σχολικά βιβλία και προκάλεσαν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο κατα της Γερμανίας (τι περιμένεις να σου πουν στα σχολεία τους? λενε τα ακριβως αντίθετα), δημιούργησαν τον ΟΗΕ αρχικά ως στρατό κατοχής της διαλυμένης Γερμανίας το 1945 δήθεν για την ειρήνη, και από τοτε έως σήμερα δεν έχει σταματήσει καμια εισβολή σε τρίτες χώρες της Αμερικής (!) το αντίθετο μάλιστα , ουδεμιά σχέση με την ειρήνη! βασικά ειναι χωρις λόγο ύπαρξης ο λεγόμενος ΟΗΕ, όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι "οργανισμοί " ειναι δημιουργία της εκλεκτής φυλής του Γιαχβέ αυτοι δρουν σε παγκοσμιο επίπεδο συμπεριλαμβανομένου του λεγόμενου Παγκόσμιου Οργανισμού ψευδο-Υγείας τον ίδρυσαν επίσης το 1945 για να αποκρύψουν αυτα που είχαν ανακαλύψει οι "κακοί" για της φυλή τους, πως θα έλεγαν σημερα για "κάκους ρατσιστές" και πως δήθεν ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι? τι δεν κατάλαβες από όλα αυτά? μάντεψε ποιοι ειναι πίσω απο τα εμβόλια και κανουν σε όλες τις χώρες τα ίδια πάνω κάτω, τις θεωρίες συνωμοσίας που τις βλέπουν κάποιοι? απο πότε τα αυτονόητα έγιναν θεωρίες συνωμοσίας?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications