Πέτσας:Να μην αφήσουμε άλλο χρόνο κενό. Εμβολιαζόμαστε, σημαίνει ζούμε - Το παράξενο θα ηταν να έλεγε κατι διαφορετικό

Δεν μετράμε, απλώς, τις μέρες που περνάνε. Αυτό είναι πολύ βασικό και έχει τη σημασία του για όλους -ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας- και για τους νέους μας και για τους συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας. Πρέπει, λοιπόν, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να το καταφέρουμε το συντομότερο δυνατόν, δήλωσε.

Η στενότερη συνεργασία και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, του ιατρικού, του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας των πολιτών για την επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος τέθηκαν στις συναντήσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, σε Ευρυτανία, Φθιώτιδα και Θεσσαλία, κατά την πρώτη ημέρα της τριήμερης περιοδείας του.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Πέτσα ήταν το Καρπενήσι, όπου συναντήθηκε με τους δημάρχους Καρπενησίου, Νίκο Σουλιώτη και Αγράφων, Αλέξανδρο Καρδαμπίκη. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, επισημαίνοντας τη σημασία του μαζικού εμβολιασμού, προκειμένου να χτιστεί -μέχρι τον Σεπτέμβριο- το απαραίτητο τείχος ανοσίας που συστήνουν οι ειδικοί.

«Να μην αφήσουμε άλλο χρονικό κενό. Γιατί εμβολιαζόμαστε, σημαίνει ζούμε. Δεν μετράμε, απλώς, τις μέρες που περνάνε. Αυτό είναι πολύ βασικό και έχει τη σημασία του για όλους -ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας- και για τους νέους μας και για τους συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας. Πρέπει, λοιπόν, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να το καταφέρουμε το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε εκτενώς στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, οι οποίες ξεκίνησαν από χθες τους εμβολιασμούς -με το εμβόλιο της Pfizer και το μονοδοσικό της Johnson & Johnson- σε απομακρυσμένες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα στα ορεινά χωριά Κρέντη και Γρανίτσα του δήμου Αγράφων, στην Ευρυτανία. Για τις δύο αυτές ημέρες, έχει προγραμματιστεί να εμβολιαστούν περισσότεροι από 150 κάτοικοι, ενώ η δράση θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα χωριά της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να αυξηθεί ο απόλυτος αριθμός των εμβολιασμένων πολιτών.

«Το μήνυμα που στέλνουμε στους συμπολίτες μας είναι ένα: "Μην αναβάλλετε το ραντεβού σας. Ακόμα και εάν δεν μπορείτε να έρθετε εσείς στο εμβολιαστικό κέντρο, θα έρθουμε εμείς σε εσάς". Εάν στο τέλος της ημέρας, πετύχουμε τα ποσοστά εμβολιασμού που θέλουμε, όλη η χώρα θα είναι πολύ πιο ασφαλής, ιδίως ενόψει του φθινοπώρου, υπογράμμισε ο κ. Πέτσας στις συναντήσεις του με τους φορείς.

Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, 'Αρη Τασιό και ακολούθως επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου συνεχάρη και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για το δύσκολο έργο που επιτελούν, στην πρώτη γραμμή, όλους αυτούς τους τελευταίους δεκαέξι μήνες εν μέσω πανδημίας, ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών στην περιοχή, αλλά και για τις ελλείψεις του νοσοκομείου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο πρωτοποριακό πρόγραμμα κατ' οίκον παρακολούθησης ασθενών με κορονοϊό του Κέντρου Υγείας της περιοχής, καθώς και στο νέο πρόγραμμα παρακολούθησης πρώην νοσούντων για το λεγόμενο σύνδρομο Long COVID, την υποστήριξη δηλαδή πρώην ασθενών, έπειτα από βαριά μορφή COVID-19.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε στους δύο κεντρικούς άξονες που διέπουν το πνεύμα της εκστρατείας του εμβολιαστικού προγράμματος -το δίπολο επικοινωνία και ουσία- και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να γίνουν πολλαπλασιαστές του μηνύματος του εμβολιασμού, μέσα από στοχευμένες δράσεις και συντονισμένες ενέργειες. Προανήγγειλε, δε, μεγαλύτερη εμπλοκή των γιατρών στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, ιδίως ως προς το κλείσιμο των ραντεβού.

Τα ίδια με αυτό τον συμμορίτη :

Οι έγκυρες πήγες τους πάντως που όλες βγαίνουν στην αρχική στο facebook δεν γράφουν οτι πλήρωσαν αφου ανήκουν στους ίδιους που ανήκει το facebook στους διεθνές συμμορίτες και οι μάζες θεωρούν οτι ειναι ελληνικές.

Σε έναν άλλον παράλληλο φυσιολογικό κόσμο φήμες λένε ότι έχουν συλληφθεί ως άκρως σχιζοφρενείς και επικίνδυνοι για την δημοσια ευημερία και υγειά , και σε ενα άλλο παράλληλο κόσμο που μοιάζει με παράδεισο άπλα δεν υπήρχαν καν ούτε καν υπήρχε πότε δημοκρατία ειναι ρατσιστές σε μοχθηρούς και σε δαίμονες και οχι δημοκράτες και συνεπώς δεν υπάρχουν τεκνά του κακού,τα τελευταία που ηταν σπόρα του Μπάφομετ τα πέταξαν στο Καιάδα από μικρά πριν 1000 χρόνια πριν μεγαλώσουν και μαγαρίσουν τον κόσμο με το κακό, έτσι λένε φήμες στο πνευματικό κόσμο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications