Πάνος Κιάμος: Το πρώτο κέντρο διασκέδασης που απαγορεύει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους! (βίντεο)

Το Posidonio Music Hall, στο οποίο εμφανίζεται ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, έγινε το πρώτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που θα απαγορεύει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους!

Αυτό ανακοίνωσε ο τραγουδιστής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια ανακοίνωση που όμως δεν άρεσε ιδιαιτέρως στους χρήστες, οι οποίοι πέρασαν από γενιές δεκατέσσερις τον Πάνο Κιάμο.

Το Posidonio, στο οποίο ιδιοκτήτης είναι ο Βασίλης Κοντόπουλος, γίνεται το πρώτο κέντρο διασκέδασης που θα λειτουργεί λοιπόν ως «covid-free» και θα απαγορεύει την είσοδο σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, ώστε να έχει μεγαλύτερη πληρότητα.

«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε ο Πάνος Κιάμος.

Να υπενθυμίσουμε πως σχετικές ανακοινώσεις είχε κάνει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρόλα αυτά λίγες ημέρες μετά η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως στα γήπεδα θα απαγορεύεται έτσι και αλλιώς η είσοδος σε μη εμβολιασμένους.

Έντονες αντιδράσεις από τους fans

«Σε άκουγα για χρόνια από τη στιγμή που δεν σέβεσαι την επιλογή μου να μην εμβολιαστώ τελείωσες για μένα», γράφει ένας χρήστης.

«Κάνετε διακρίσεις στον κόσμο για κάτι που είναι προσωπικό δεδομένο. Και ποιοι είστε εσείς που θα ελέγχετε αν κάποιος έχει κάνει το εμβόλιο», γράφει άλλη χρήστρια.

«Κλείνετε την πόρτα σε όσους:- σας έχουν στηρίξει οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια- ανθρώπους αληθινούς που σας στάθηκαν σε δύσκολες στιγμές- τα παιδιά σας- τους συγγενείς σας κτλ μόνο και μόνο επειδή για τον οποιοδήποτε δικό τους λόγο, δεν έχουν εμβολιαστεί», αναφέρει άλλη φαν του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications