Όταν είσαι απόγονη των  Anunnaki  αυτά γίνονται: Νεκρή η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Dahlia Sky

Άλλα δεν έχεις ιδέα καν ούτε για την καταγωγή σου ούτε οτι ανήκεις σε συγκεκριμένο γένος (που μαλιστα τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση κάποιες αλλες φυλές ερπετικης φυσεως ), κοινός ανύπαρκτο το γνώθι σαυτόν, ακομα και η έννοια του γένους σου ειναι εντελώς άγνωστη, ποιος ευθύνεται για αυτο? αρχικά αυτη η φυλη, που γράφει τα σχολικά βιβλία προς όφελος της και ολα αναποδα , και μετα όλες οι υπόλοιπες κατωτερες φυλες που κανουν δεδομένα οτι τους λέει αυτή η μοχθηρή φυλή ....Είτε θα καταντήσουν π@ρνες απο τo θανάσιμο φυλετικό μίσος φυλών των ερπετων ποτίζοντας ναρκωτικά ωστε να αποκοπει το πνευμα απο το σωμα και να γινουν σαν ζώα οι "ναζίστριες", που δεν εχουν ιδέα για τίποτα ζώντας ανάμεσα σε γκοιμ τους και μπολιασμένες με εμβόλια δηθεν για την Ιλαρά κτλ απο μικρές , είτε γυναικές τους για να βάζουν τα αυγά του φιδιού και να εξαπλώνεται η φυλη τους, (είδαν οι γιοι του Θεού τις κόρες των ανθρώπων ότι ήταν όμορφες, και πήραν για γυναίκες τους εκείνες που τους άρεσαν ετσι εξαπλωθει το κακο στην Γη), τα αυγά του φιδιού ! οπως εγραφαν και στην εγκυρη πηγη τους "Πρώτο θέμα" το 2018, αλλα το έγραφαν για τους εχθρούς τους, αφου οι μάζες αγνοούν πως οτι λενε αυτοι ισχύει το αντίθετο , γιαυτό οι "κακοί ρατσιστες" ειχαν βγάλει φυλετικούς νομούς ώστε να μην βάζουν τα αυγά του φιδιού στο θεϊκό γένος, ανάθεμα και αν κατάλαβε κανένας τίποτα τι εννόουσε ο ελληνόφωνος με το "αυγό του φιδιού" στο "Πρώτο θέμα", ειδικά αυτοι που διαβαζουν σελίδες τύπου " Πρώτο θέμα " ειναι σαν ζουλου πνευματικά, για αυτους οτι δεν τους λενε τα ερπετα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! και fake news! οποιος/α πέσει στο επίπεδο αυτών των σοβαροφανών γκοιμ ειναι ξοφλημένος ..

Νεκρή εντοπίστηκε η 31χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Dahlia Sky, στο αυτοκίνητό της. Η Sky έφερε τραύμα από πυροβολισμό, με την αστυνομία να διερευνά πιθανή αυτοκτονία.

Η 31χρονη εργαζόταν περισσότερα από 10 χρόνια στη βιομηχανία των ερπετων ερωτικών ταινιών, ενώ όπως αναφέρει η NY Post, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος.

Το πτώμα της εντοπίστηκε στην περιοχή San Fernando Valley στη Καλιφόρνια, ενώ ο χρόνος θανάτου της εκτιμάται στις 20 Ιουνίου.

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη αιτία θανάτου, εκπρόσωπος της αστυνομίας, δήλωσε ότι "προσανατολιζόμαστε προς πιθανή αυτοκτονία. Δεν υπάρχουν ενδείξεις αυτή τη στιγμή ότι υπάρχει κάποιο εγκληματική ενέργεια". Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 31χρονη ήταν άστεγη το τελευταίο διάστημα και ζούσε στο όχημά της και σε φίλους της που τη φιλοξενούσαν.

Πιθανή αυτοκτονία έβγαλαν το πόρισμα αμέσως, και επίσης αφού την χρησιμοποίησαν ποτιζοντας την ναρκώτικα την πέταξαν στο δρόμο, οπως γίνεται συνήθως...έπρεπε να είχες αυτοκτονήσει εδώ και πολύ καιρό ετσι οπως σε κατάντησαν τα ερπετά ως εκδίκηση στο θεϊκό γένος αγαπητή Dahlia Sky θα ξανα γεννιόσουν σε ενα καλύτερο κόσμο χωρις αυτούς τους μισάνθρωπους να μολύνουν το πνεύμα σου,άσε που στην προηγούμενη ζωή σου μπορεί να ήσουν στην Γερμανία το 1945 και να σε ειχαν σφάξει σαν αρνί ... Και Θέμος Αναστασιάδης αν και ηταν αλλης φυλης ενώ άφηνε τα ερπετά να λυμαίνονται την σελίδα του μόλις έγραψε υπέρ της Χ.Α τον ξαποστείλανε με καρκίνο... αυτά γίνονται όταν εχει πάρε δώσε με ερπετά δεν θα εκτιμήσουν τίποτα γιατι δεν εχουν αισθήματα ..

Θα πει κανένας φίλος της σελιδας πάλι ότι τα λέμε μπερδεμένα η αυτα θα φαίνονται εντελώς παράλογα στους πολλούς....που σε όλη τους την ζωή έχουν μια τυποποιημένη αντίληψη και ότι ξερουν για το κόσμο ειναι απο τα ερπετά, απο το σχολείο έως και το ίντερνετ τελευταία, ακριβώς οπως στο σπηλαίο του Πλάτωνα, μονο που στην περίπτωση του ίντερνετ μονοί τους πανε σε σκιές, οτι τους βγάλει το facebook και η google που προωθούν σελίδες ερπετών και νομιζουν οτι αυτός ειναι ο κόσμος,όταν έχεις συμπεριφορά προβάτου και στο ίντερνετ λογικό ειναι να γίνεις πρόβατο , και αν ρωτήσεις 5000 άτομα σε ποιους ανήκει η βικιπαίδεια πχ δεν θα ξερουν να απαντήσουν, και νομιζουν ότι φύτρωσε απο μονή της για το κάλο τους ! και οχι για να ελέγχει την πληροφορία των μαζών, γραφει οτι οι αεροψεκασμοί ειναι θεωρίες συνωμοσίας και μασονικη σελιδα στο facebook τύπου μασόνοι Ελλάδας που βρεθηκε πρόσφατα από προφιλ αναρχο-Troll, το 2013 παρότρυνε Τούρκους μασονους να γεμίσουν τα αεροπλάνα και να ψεκάσουν το τούρκικο κοπάδι (ετσι γραφεί) για να κάτσει φρόνημα στην τηλεόραση οπως οι Έλληνες , θεωρίες συνωμοσίας λενε και μεταξύ τους ?? και πως εξηγείται το γεγονός οτι την περίοδο 2015-2016 ξαφνικά οι μάζες σταμάτησαν να ερευνούν θέματα ανεξήγητου και μυστικισμού (φοβος και τρομος των ερπετων αυτα τα θεματα γιατι εδω ειναι η αληθεια) και να διαβαζουν ανεξάρτητα blog και σελίδες και πήγαν απότομα σε καθεστωτικές σελίδες και σελίδες τύπου pentostalagma που ουδεμιά σχέση εχουν με τετοια θέματα? τι άλλαξε ξαφνικά και επεσε αποτομα το πνευματικο επιπεδο? πως γίνεται να βάζεις ενα post εναλλακτικής ενημερωμένης το 2015 και να γίνεται χαμός αλλα αν το βάλεις το ίδιο το 2017 ελάχιστοι θα το διαβάσουν? .

Συνεπώς εμείς τα λέμε μπερδεμένα η εσεις δεν ξέρετε τι γίνεται σε τούτο πλανήτη ενώ μπροστά σας συμβαίνουν όλα και ζείτε σε ενα MATRIX σε νοήτικο επίπεδο? οι περισσότεροι ούτε τα άπλα δεν καταλαβαίνουν Και εσάς δεν σας ενόχλησαν προσωπικά τα ερπετά ούτε έχετε σελίδα για να δείτε τι κάνουν στο ίντερνετ , ούτε σας ενδιαφέρει τι έχουν κάνει ιστορικά ειδικα σε αυτους που ανηκουν στο γενος που τρεφουν θανασιμο φυλετικο μισος . Το μονο που ενδιαφέρει τους πολλούς ειναι τα λεφτα και η καλοπέραση και μεχρι εκεί, άντε να δουν και κανέναν Πετράκο που βάζει χαζές εικόνες για να μαζέψει κόσμο στα βιντεο του τώρα που έγινε φίρμα, επειδή ειπε αυτα που έλεγε ο καθένας , εκεί εχουμε φτάσει να ακολουθούν τέτοιους οι μάζες απλοί άνθρωποι απλούς ακολουθούν που λενε τα ίδια με αυτούς, κατι τέτοιους τους εχουν για πρωινό τα ερπετά ειναι τοσο μακριά απο το να καταλάβουν τι γίνεται που δεν τους ενοχλούν καν, όταν κατεβάζουν βιντεο σαν αυτο παρακάτω , και ακούει ο άλλος για ερπετά που δεν εχει ιδέα για τίποτα, και λεει τι χαζομάρες ειναι αυτές? ούτε καν καταλαβαίνει οτι τους λες έτσι άπλα για δείξεις οτι έχουν σχέση με εξωγήινους μη ανθρωπινής μορφής και μαλιστα με άκρως μοχθηρούς εξωγήινους, τι να κάτσεις να εξηγείς σε άτομα που ούτε τα βασικά δεν ξέρουν και πνευματικά ειναι σε επίπεδο Ζουλου? ...

Ο ίδιος αυτός τυπος ακούει ένα σορό παράλογα ακομα και στην τηλεόραση και τα θεωρεί φυσιολογικά (εκεί δεν ειναι χαζομάρες) και επίσης θεωρεί φυσιολογικούς ανθρώπους μια φυλή που κυκλοφορεί ανάμεσα του ενώ αποδεδειγμένα δεν ειναι,και μαλιστα ξεχωρίζουν με ειδικές υγειονομικές εξετάσεις, αλλα λόγω πλύσης εγκεφάλου τους θεωρεί φυσιολογικους , ένω έχουν σχέση με το "ερπετά" ..

Τι ξέρετε για τον μυστικό πολεμο του κάλου και του κακού μεταξύ φύλων των ερπετών και του γνησίου ανθρωπίνου γένους? η μήπως περιμένετε να σας τα μάθουν στα σχολειά τους αυτά τα ερπετά? εδώ διδάσκουν ψεύτικη πρόσφατη ιστορία και κατηγορούν τα θύματα τους για αυτο που ειναι αυτοί , και για αυτά που έκαναν αυτοί , δηλαδή τα ακριβώς αντίθετα στα πάντα.

Αφού τα λέμε "μπερδεμένα" γιατι έκαναν πόλεμο σε αυτήν σελιδα ηδη απο το 2016 και έχουν δώσει εντολή σε facebook να μην εχει απήχηση και στην google στην αναζήτηση? ενώ κατι αλλες που βάζουν χαζομάρες ακόμη και κατι πατριωτικές δεν τις ενοχλούν ?ολόκληρη εκστρατεία αποδήμησης ώστε μην θεωρούν σοβαρά αυτα που βάζουμε εδώ αλλα τα δικά τους για να συνεχίζουν να ζουν στο Matrix ,βάζοντας και άλλους άλλων σελίδων στο κόλπο αποδήμησης, δεν τα ξέρετε καλα τα ερπετά πως χλευάζουν και ειρωνεύονται και σας κανουν να θεωρείται σοβαρά τις δίκες τους ηλιθιότητες όπως και όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση,κάπως έτσι ήρθε η πανούκλα τους , αλλα πως θα τα ξέρετε όταν λέτε οτι αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας οπως σας έμαθαν? το σύστημα χειραγώγησης περιλαμβάνει και αυτό , εκτός από την τυποποιημένη αντίληψη που πρέπει αν έχουν όλοι, μαλιστα τελευταία το εχουν ονομάσει "Πολιτική ορθότητα" αφου εκαναν τον όχλο να εχει περιορισμένη αντίληψη ηδη απο τα σχολεια ..

Αφού τα λέμε "μπερδεμένα" και αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας αυτο το βιντεο ντοκιμαντέρ γιατι το εξαφάνισαν??? οι Anunnaki ηταν άνθρωποι και ειναι εδώ οι απογονοί τους:

Λες και ηταν κανένα βιντεο ντοκιμαντέρ για τις θηριωδίες τους κατα της Γερμανίας οπού ηταν γεμάτο τότε απόγονους των αρχαίων θεών που ξέρετε ως θεά Αθηνά η αλλιως των Anunnaki, για λενε στο πόπολο τα ακριβώς αντίθετα... Οπως κανουν στα παντα, φτάνουν στο σημείο μάλιστα να λένε πως οι Γερμανοί ειχαν σχέση με τα ερπετά (!)βάζοντας στο κόλπο κατι χριστιανό-κολλημένους μεσώ του παπαδαριού που γράφουν και βιβλία και που έχουν ορδες απο ακολούθους για να περάσουν την πλύση εγκέφαλου στο ποπολο και νοών νοείτω ονόματα δεν λέμε ...οπως κανουν τωρα με το παπαδαριό και τα εμβόλια ..

Ένας νεοέλληνας γκοιμ (απο φυλες των ερπετων) ελεγε οτι αυτος ο σταυρος ειναι "ναζιστικο συμβολο" έτσι άπλα, ετσι του εμάθαν έτσι λέει ,θα το έκλεψαν και αυτο απο τους αρχαίους Έλληνες οι "κακοί" όπως λένε για την σβάστικα, το οτι την σβάστικα την είχε το ευρωπαϊκό γένος ανεξάρτητου περιοχής, ούτε καν περνάει απο το μυαλό του , μήπως και στην Αρμενία την Έκλεψαν απο την Ελλαδα? η μήπως και εκεί ηταν ευρωπαϊκό γένος γιαυτό τους έσφαξαν οι σημητο-κομμουνιστες? για την Ρωσια που επισης υπηρχε και έκει πριν παρουν την εξουσια οι μπολσεβικοι και αρχισουν να σφαζουν γνησιους Ρωσσους γιατι δεν λενε οτι την εκλεψαν απο την Ελλάδα? για τον Θιβετ (το ευρωπαικο γενος την πηγε εκει) γιατι δεν λενε οτι την εκλεψαν απο την Ελλαδα? μονο οι κακοι ναζι τα εκλεψαν ολα απο την Ελλάδα για γιαουριδες νεοέλληνες μετα την Τουρκοκρατια , γιαυτό έχουν κανει τους Νεοέλληνες να τα βλέπουν ολα ελληνοκεντρικά , το σίγουρο ειναι οτι ζώντας με τέτοια γκοιμ θα σε ρίξουν στο ζωώδες επίπεδο τους, καθως μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος :

Και όπως λέει το παρακάτω βιντεο από ταινία που επίσης έκοψαν για να αποκρύψουν την μεγαλύτερη συνωμοσία μια μέρα θα ξανα γυρίσουν, η αλλιώς Γκέμπελς :«Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη» τα ερπετά μαζί με τις φυλές τους θα εξαφανιστούν από την Γη , μαζί και αλλες κατώτερες φυλές επειδή αν μείνουν θα τις στρέψουν ξανα κατα των θεϊκών δυνάμεων οπως εκαναν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications