Tέλικα τον έκαναν συνοριοφύλακα τον «αγάπη μόνο» και τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το βίντεο που είχε ανεβάσει στο youtube, στο οποίο, φέρεται να έβριζε χωρίς να κατονομάσει τον πρωθυπουργό, κάτι που εκείνος αρνείται και έχει κινηθεί ήδη, όπως αναφέρει, νομικά κατά παντός υπευθύνου.

«Άνευ λόγου και αιτίας τέθηκα σε διαθεσιμότητα, ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν», αναφέρει ο σε νέο μήνυμά του στο facebook. Δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν, αναφέρει για τους χαρακτηρισμούς του κατά του πρωθυπουργού και κατηγορεί τα media για fake news και διασυρμό.

Αν μονο το 30% αντιλαμβανόταν τα μισά από αυτά που βλέπεις στο ίντερνετ εδώ και 6 χρονιά ο κόσμος θα ηταν καλύτερος εκτός οτι όλες οι κρυφό-μαρξιστικές σελίδες θα ειχαν ελάχιστο κόσμο, η μεγαλύτερη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού οχι άπλα δεν βλέπει τίποτα αλλα υποστηρίζει και δεκάδες έγκυρες πήγες τους οι οποίες ειναι γεμάτες προπαγάνδα ψέματα και διαστρέβλωση της ιστορίας υπέρ κομμουνιστών.

Ενώ τον έχουν βάλει στο μάτι ελληνόφωνοι επειδή είχε πάει σε πατριωτικές συγκεντρώσεις, τον έβγαλαν και τρελό, και το 2020 έλεγαν τα κάτωθεν :

Εδώ λένε με λίγα λογία η επιτροπή για το ψυχοτεχνικό τεστ θα λάβει υπόψη της την «πλούσια» δράση του κ. Ποτσέπη και να μην τον περάσει επειδή δεν ειναι αριστερός αλλα πατριώτης (!)...

Ellinika Hoaxes:Στο μυαλό του Τάσου Ποτσέπη φαίνεται πως ήταν η «πρόσληψή» στη Συνοριοφυλακή της Χίου, την οποία διατράνωσε ο ίδιος στα social media φορώντας τη στολή του συνοριοφύλακα και στη συνέχεια παίχτηκε ως είδηση σε πολλές ιστοσελίδες.
Πράγματι, ο… «Αγάπη Μόνο» συγκέντρωσε υψηλό αριθμό μορίων – ήταν τρίτος μάλιστα – στον πίνακα όσων πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για να ενταχθούν στη Συνοριοφυλακή της Χίου.
Ωστόσο, η διαδικασία των προσλήψεων δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού έπειτα από την υποβολή ενστάσεων, ακολουθούν και αθλητικές και ψυχοτεχνικές διαδικασίας οι οποίες δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα.
Η ιστοσελίδα Ellinika Hoaxes επικοινώνησε με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο ενημέρωσε ότι όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Στα ίδια τα Ellinika Hoaxes αδελφη του ελληνικός βόθρος (με τα ιδια αναρχο-troll σχολιάστες, που την εκλεισαν το 2020 μόλις ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α) δεν αναφέρουν τίποτα για την «πλούσια» εθνικιστική δράση του κ. Ποτσέπη όπως στο in.gr, για να μην δείξουν ότι ειναι "ανθέλληνες " και ότι αυτός ειναι ο λόγος που ασχόλουνται ...

Μια δικτυακή εγκληματική οργάνωση που υποστηριζεται επίσης απο μελή αληθινών εγκληματικών οργανώσεων που ανήκουν στους ίδιους τύπου antifa, και που συκοφαντεί τους πάντες διασπείρει παραπληροφόρηση βγάζει fake news οτι ενοχλεί, και κάνει πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες, και με αγωγές και μηνύσεις που καμιά δεν έχει προχωρήσει όπως φαίνεται, οχι μονο δεν έχει κλείσει αλλα επικοινωνεί με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας που φυσικά απαντούν αμέσως! στο τέλος άναρχο troll και με ψεύτικα προφίλ θα δίδουν απευθείας εντολες στην αστυνομία οπως κανουν στην φερόμενη δικαιοσύνη και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών να κυνηγάει αιρετικούς γιατρούς εδώ και κάτι χρόνια.

Τελικά τον ξεχάσαν και μπήκε συνοριοφύλακας αλλα οχι για πολύ όπως φαίνεται ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications