39χρονη νοσηλεύτρια του ΙΑΣΩ πέθανε μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer

Την τελευταία της πνοή άφησε την Τετάρτη η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη, η οποία πέθανε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και εργαζόταν στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ως Προϊσταμένη των Χειρουργείων.

Η 39χρονη είχε ολοκληρώσει πριν από περίπου 1,5 μήνα τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, με το εμβόλιο της Pfizer. Σύμφωνα με τον σύζυγο της η 39χρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, παρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ολοκληρώνοντας τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση.

Όπως ανέφερε ο σύζυγός της Αντώνης Δημηρούλης στο «Ελευθερία» η 39χρονη αισθάνθηκε αρχικά ανακάτωμα στο στομάχι περί τις 2:00 τη νύχτα και στις 4:00, επιστρέφοντας από την τουαλέτα, κατέρρευσε χωρίς να έχει καθόλου αισθήσεις μπροστά στο κρεβάτι τους.

Αμέσως, ο ίδιος προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα τηλεφώνησε στο 166 για βοήθεια. Το 166, όπως ισχυρίζεται, δεν απάντησε και απευθύνθηκε για βοήθεια στο τηλεφωνικό κέντρο του ΙΑΣΩ, από το οποίο, όπως πάντα ο ίδιος υποστηρίζει, ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί το Κέντρο Υγείας Αγιάς. Άμεσα στην οικία κατέφθασε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, οι συνοδοί του οποίου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να την επαναφέρουν στη ζωή.

Ακολούθησε η διακομιδή της στο Κέντρο Υγείας, όπου επίσης για πολλή ώρα έγιναν συνεχείς προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από τους εφημερεύοντες ιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα. Η σορός της κατόπιν μεταφέρθηκε στη Λάρισα για νεκροψία.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η Μαρία Γκατζούλη ήταν παντρεμένη στην Αγιά από το 2009, ενώ η καταγωγή της ήταν από τη Ροδιά Τυρνάβου. Χαμηλών τόνων άνθρωπος, αλλά ευδιάθετη πάντα κι όλο ζωή να χαρίζει απλόχερα το χαμόγελό της, με ωραίο και αστείρευτο χιούμορ, πολύ αγαπητή στις παρέες της και στο κοινωνικό της περιβάλλον, πρόσχαρη και ευγενής με τον καθένα. Όλοι όσοι τη γνώριζαν συγκλονίστηκαν για τον τόσο πρόωρο κι άδικο θάνατό της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Δελέρια Τυρνάβου.

Η Μαρία Γκατζούλη αφήνει πίσω της, μεταξύ άλλων, τον σύζυγό της, τον 9χρονο γιο της Δημήτρη, τη μητέρα της Ελένη, τα αδέλφια της Βασίλη και Άγγελο. Μόλις πριν τέσσερις μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της, ενώ πριν λίγους μήνες είχε χάσει τον πατέρα της.

Να τονίσουμε πως το νοσοκομείο διαρρέει πως δεν ευθύνεται το εμβόλιο για το θάνατο της, καθώς όπως υποστηρίζουν είχε εμβολιαστεί πριν 1,5 μήνα και άρα δεν μπορεί να συνδεθεί, παρόλα αυτά αυτό πρόκειται για μια εικασία και μάλιστα βιαστική, καθώς ακόμα δεν πέθανε η γυναίκα το νοσοκομείο έσπευσε να διαψεύσει πως οφείλεται ο θάνατος της στον εμβολιασμό. Είναι ένα ακόμα παράδειγμα της ενοχής τους και αιτιολογεί το γιατί υποκαταγράφονται τα περιστατικά παρενεργειών στην Ελλάδα.. Οι φίλοι της Μαρίας δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμη τον άδικο χαμό της και έχουν κατακλύσει το facebbok με αποχαιρετιστήρια μηνύματα που σπαράζουν την καρδιά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications