45χρονη μητέρα πέθανε μετά το εμβόλιο! Ήταν προϋπόθεση για την δουλειά της, λένε συγγενείς και φίλοι

Η είδηση έρχεται στον απόηχο της απόφασης για ανακοινώσεις σε σχέση με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην Ελλάδα για συγκεκριμένες ομάδες εργασίας από την ερχόμενη εβδομάδα...

Μία εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης του Μέριλαντ των ΗΠΑ που μόλις είχε αποδεχτεί μια δουλειά στο νοσοκομείο John Hopkins, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, πέθανε μετά την λήψη εμβολίου Covid-19, το οποίο σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το περιβάλλον της ήταν προϋπόθεση για την δουλειά της.

Η 45χρονη μητέρα Robin Spring Saunders έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έλαβε το πρώτο της τρύπημα στις 21 Ιουνίου και ότι αυτό το ζητά η εργασίας της..

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έκανα το εμβόλιο, αλλά έκανα το πρώτο μου σήμερα. Δυστυχώς, η δουλειά μου το απαιτεί».

Σε ανάρτηση στο Facebook, η μητέρα της Ρόμπιν ζήτησε προσευχές για την κόρη της, αφού, όπως ισχυρίζεται, υπέστη αντίδραση μετά το εμβόλιο και βρισκόταν στο νοσοκομείο ICU.

«Ο Τζον Χόπκινς της είπε ότι έπρεπε να κάνει το εμβόλιο για να ξεκινήσει την νέα της δουλειά», έγραψε η μαμά της.

Ο ξάδερφος της Robin Crystal, έγραψε στο Facebook ότι η Robin έκανε το «2ο εμβόλιο», το και ότι ήταν «στο ICU με οίδημα εγκεφάλου και καρδιακά προβλήματα».

«Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε αναπνευστήρα», έγραψε ο Crystal. «Είπε επίσης ότι έπρεπε να κάνει αυτό το εμβόλιο για να ξεκινήσει η νέα της δουλειά».

Μάλιστα, μία χρήστρια στο Facebook συμβούλεψε την οικογένεια να ζητήσει νομική βοήθεια, καθώς «με βάση τελευταία της ανάρτηση, η δουλειά της απαιτούσε το εμβόλιο». Η είδηση γίνεται γνωστή, την ώρα που στην Ελλάδα έπονται ανακοινώσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε συγκεκριμένες ομάδες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications