Σοκάρει η μαρτυρία της εγκύου που βίασαν 4 αλλοδαποί στην Ομόνοια! Ο ένας αφέθηκε ελεύθερος!!! – ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η αντίδραση του ταξιτζή.Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε υπόγειο στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου βιάστηκε ομαδικά, περιέγραψε η 25χρονη έγκυος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Η νεαρή γυναίκα θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες έπεσε θύμα βιασμού με το που έπεσε το φως της ημέρας στην Ομόνοια, πρώτα από έναν Αφγανόα και ύστερα από άλλους 3 Πακιστανούς.

Πρόκειται για πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό, ενώ όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια οι αλλοδαποί δεν σεβάστηκαν ούτε ότι κυοφορούσε ένα παιδί!

«Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με… Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω σε παρακαλώ, άφησε με να φύγω και δεν με άφηνε να φύγω! Του είπα ότι είμαι έγκυος. Δεν τον ένοιαξε καν.

Ήταν ένα υπόγειο. Βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την αστυνομία. Φώναζα βοήθεια! Βοήθεια! Σας παρακαλώ μην μου κάνετε τίποτα, μην με σκοτώσετε! Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι, πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου, αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα! Ζητάω την ηθική, νομική μου δικαίωση».

Ίσως το πιο σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι ο ένας εκ των τριών Πακιστανών που την πήγαν στο διαμέρισμα, προσφερόμενοι υποτίθεται να την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα, αφέθηκε ελεύθερος!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications