Πάτρα: 20χρονη κοπέλα που εξαγοράστηκε με τα 150 ευρώ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά τον εμβολιασμό της

Έναν «Γολγοθά» ζει μια 20χρονη κοπέλα, κόρη γνωστού επιχειρηματία από την Πάτρα, μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Η κοπέλα ακολούθησε μάλλον τις εντολές της κυβέρνησης και αποφάσισε να εμβολιστεί με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, καθώς είχε κανονίσει διακοπές στην Σαντορίνη στις 28 Ιουλίου και σύμφωνα με την μητέρα της εμβολιάστηκε τη Δευτέρα 5 Ιουλίου. Δηλαδή αφού είχαν γίνει οι ανακοινώσεις για την εξαγορά των νέων με 150άρια και μπήκαν και σε εφαρμογή τα μέτρα διαχωρισμού των πολιτών.

Έτσι η κοπέλα, όπως και άλλοι συμπολίτες μας αποφάσισε να εμβολιαστεί ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει πιο ελεύθερα. Το πρωί της Τρίτης λοιπόν η 20χρονη κοπέλα ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 μελανώματα σε κάθε πόδι της. Επικοινώνησαν αμέσως με ιδιώτη γιατρό ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα θρόμβωσης και έδωσαν εντολή για άμεση εισαγωγή της. Ευτυχώς με τα αντιθρομβωτικά φάρμακα η κατάσταση της υγείας της καλυτέρευσε, ενώ πρόλαβαν τυχόν παρενέργειες που σχετίζονται με την πήξη του αίματος.

Η 20χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, όμως ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει πλέον ανησυχία.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συνέβαινε αν η 20χρονη δεν έδινε μεγάλη σημασία στα μελανώματα εκτιμώντας πως θα περάσουν, χωρίς να απευθυνθεί στους γιατρούς.

Βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί πως η περιπέτεια της σχετίζεται με το εμβόλιο, παρόλα αυτά θεωρείται το πλέον πιθανό. Σε κάθε περίπτωση, για την ίδια και τους δικούς της, αυτό που μετράει είναι το διαφαινόμενο αίσιο τέλος στην αναπάντεχη περιπέτεια.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες ο Νίκος Σύψας είχε αναφερθεί στους εμβολιασμούς παιδιών και είχε πει πως θα είναι τραγωδία να χάσει τη ζωή του ένα παιδί από τον κορωνοϊό...Τραγωδία όμως θα είναι να χάσει τη ζωή του και ένα παιδί από το εμβόλιο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications