Γεωργιάδης: «Εκτός πραγματικότητας» όσοι λένε πως τα εμβόλια έχουν παρενέργειες -ΕΕ: 17.503 θάνατοι μετά από εμβόλιο

Νέες δηλώσεις έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης, καθώς είπε πως όποιοι υποστηρίζουν πως τα εμβόλια έχουν αρκετές παρενέργειες είναι «εκτός πραγματικότητας».

Συγκεκριμένα, έκανε μια τελείως άστοχη σύγκριση καθώς συνέκρινε τις παρενέργειες της ινσουλίνης με τις παρενέργειες των εμβολίων για τον κορωνοϊό, λέγοντας πως με αυτό το σκεπτικό θα στερούσαμε και από τους διαβητικούς τη θεραπεία τους.

Play Video Ξεχνώντας όμως πως η ινσουλίνη δίνεται μόνο στους διαβητικούς, οι οποίοι πρέπει να πάρουν την θεραπεία τους και πως παράλληλα... δεν είναι υποχρεωτική! Αντιθέτως τα εμβόλια κατά Covid-19 χορηγούνται σε όλους τους πολίτες, ακόμα και σε όσους δεν κινδυνεύουν από σοβαρή νόσο (πχ. νέοι) και η κυβέρνηση του τα κάνει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο υποχρεωτικά.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως έχουν κάνει «δισεκατομμύρια άνθρωποι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και οι παρενέργειες είναι ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών. Άρα αυτοί που εξακολουθούν να λένε τα ίδια που έλεγαν τον Ιανουάριο (αναφερόμενος στις παρενέργειες) είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορεί όλη η κοινωνία να περιμένει αυτούς».

Μάλλον «εκτός πραγματικότητας» είναι τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Α.Γεωργιάδης καθώς μάλλον δεν είναι «μετρημένες στα δάχτυλα των δύο χεριών οι παρενέργειες», καθώς σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance, η οποία καταγράφει τις παρενέργειες των εμβολίων, στην ΕΕ είχαν καταγραφεί (μέχρι τις 3 Ιουλίου 2021) 17.503 θάνατοι και 1.687.527 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό.

Ενώ ο υπουργός χαρακτήρισε και ως «ακατάλληλους» τους υγειονομικούς και τους εργαζομένους σε οίκους ευγηρίας που δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Να υπενθυμίσουμε πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που πριν λίγους μήνες η κυβέρνηση του χειροκροτούσε (και καλά έκανε) και ζητούσε από τους πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους για να τους χειροκροτήσουν.

Σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει τους ίδιους ανθρώπους ως «ακατάλληλους» και να τους κάνει «μαθήματα» για το για ποια εργασία είναι «κατάλληλοι» και για το ποια όχι. Και προφανώς σήμερα αναφέρεται στους υγειονομικούς και στους εργαζομένους στους οίκους ευγηρίας, αύριο μπορεί να γίνουν οι ίδιοι χαρακτηρισμοί και για τους εκπαιδευτικούς κτλ.

«Ένας άνθρωπος που εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων και αποφασίζει να μην εμβολιαστεί γιατί φοβάται, γιατί ο Μπιλ Γκέιτς θα του βάλει τσιράκι κλπ, αλλά αντιλαμβάνεται ότι όντας ανεμβολίαστος αυξάνει την πιθανότητα να μεταφέρει τον ιό μέσα στη δομή, αυτός ο άνθρωπος έχει ρόλο; Πρέπει να παραμείνει στη δομή; (…) Αν αυτός προτιμάει τον εαυτό του από τη ζωή αυτών που φροντίζει πληροί τα κριτήρια να είναι σε αυτή τη δομή;», διερωτήθηκε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας ανάμεσα σε άλλα:

«Είναι προφανές ότι ένας υγειονομικός ή εργαζόμενος σε δομή που αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο – αρά γνωρίζει πως θέτει σε κίνδυνο αυτόν που φροντίζει- προφανώς είναι ακατάλληλος να κάνει τη δουλειά. (…) Δεν είμαι ο αρμόδιος υπουργός για να πάρω αποφάσεις. Θέτω ένα λογικό ερώτημα».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

O Γεωργιαδης είπε ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενεργιες!!Οχι μονον είναι ψεύτης αλλά είναι και κλέφτης. Έχει χρόνια μάθαμε ότι ο Γεωργιαδης πήγε να σπουδάσει για ένα PhD στο εξωτερικό. Το παρέδωσε στο Πανεπηστημειο του και επέστρεψε στην Ελλάδα. Εμείς μάθαμε ότι το ΖΠανεπηστημειο, του ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ PhD του διότι είχε ΚΛΕΨΕΙ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΩΝ!!Εμεις ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ αυτό το γεγονός στο Ίντερνετ. Ο Γεωργιαδης δεν μας διέψευσε!Προσεξετε το γράμμα Ζ κεφάλαιο. Παρόλο που μας έχουν βγάλει από FB, Twitter, Blogspots κτλ από χρόνια τώρα, ακόμα μας παρακολουθούν οι Εβραίοι, διότι αν και σπάνιον πλέον, και ξέρουμε όταν μας παρακολουθούν από το Z κεφάλαιο που βλέπουμε.Προσέξετε επειδή γράφω σε ένα καινούργιο Ιpad βλέπω ότι το Google είναι τώρα ο λογαριασμός μου! Ενώ στα αλλά Ιpad mou o λογαριασμός μου ήταν Vasilia και koukle123@gmail.com, όπου μπορούν να σταλούν τα επόμενα σχόλια!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications